Tetszem egy fiúnak az osztályból, de nekem ő egyáltalán nem. Hogy koptassam le?
A haverjaitól tudtam meg, hogy tetszem neki, de én semmit nem akarok tőle, nagyon idegesítő már. Beszólogat folyamatosan nekem, ilyenkor mindig fel akarom pofozni, de elbátortalanodom. Hogyan koptassam le?
14/L
Akkor pont az ellenkezője. Ne foglalkozz vele. Látszódjon rajtad hogy a legnagyobb unalom jön rád mikor meglátod, látszódjon hogy teljesen el megy a kedved még az élettől is, hogy be kellett jönni suliba, és a hülye pofáját kell látnod.
Minél kisebb reakciót (akár negatívat vagy pozitívat) hoz ki belőled annál jobban elkedvtelenedik.
Ezt néha szoktam csinálni, de amikor nagyon felidegesít a beszólogatásokkal,akkor nem tudom türtőztetni magam, és valamit muszáj visszaszólnom neki.
Köszönöm a választ!
Amikor így viselkedik, akkor jó hangosan kérdezd meg tőle, hogy "Tetszem neked? Akarsz tőlem valamit, vagy mi van?!".
Le fog kopni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!