Honnan tudom, hogy az orvosom azért kedves velem, mert a betege vagyok, vagy pedig azért, mert tetszem neki?
Van itt olyan, aki összejött az orvosával?
Hogyan kezdődött? Ki kezdeményezett?
vannak olyan orvosok, akik hajtanak is a páciensekre. hát szégyelhetik magukat. általában az ilyen nem csak egy páciensnél próbálkozik be, hanem ez a mániája.
hogyan kezdődött?
mint általában más helyzetben viselkedik a másik fél, ugyanúgy viselkedik egy orvos is, ha akar valamit.
volt egy ismerősöm, aki összejött a nőgyógyászával, nem tudom együtt vannak e még. de az a nőgyógyász is pl. nemcsak vele vagy velem kezdett ki, hanem sok ilyen hír terjengett róla.
Én onnan tudom, hogy tetszem a nőgyógyászomnak, hogy mindig nagyon zavarban van, ha megyek hozzá. Pl. egyszer majdnem leverte a laptopját az asztalról :D
Mindig nagyon kedves, és udvarias, bánatomra ő az a fajta aki sosem kezdene ki a betegével ott a rendelőben. De néha szokott bókolni, de nagyon diszkréten, szinte észrevehetetlenül :) Nekem is tetszik, lehet érezni azt a "valamit" a levegőben köztünk. De nem hiszem, hogy lesz belőle bármi is, pedig jó lenne...
Valami hasonlón gondolkodom én is, csak annyi különbséggel, hogy állatorvos. :D Komolyan, ő is bólogatott, meg mittudom én, és nem tudom, hogy azért, mert tetszem neki, vagy azért, hogy ő maradjon az orvosunk. (hivatalosan más körzetbe tartozunk, de az a doki bunkó)
Azon gondolkoztam, hogy derítsem ki, hogy melyik. Ha rájössz a megoldásra, szólj nekem is.
igen bólogatott...én marha.
bókolgatott akart lenni. :D
én összejöttem vele...aztán lett az orvosom. :)))
igaz nem rendelőben, hanem az egyetemen ismerkedtünk meg. én belgyógyász, a párom pedig fogorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!