Mindenben mindig a negativ dolgokat latom, es mindenre ragorcsolok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
(Bocsanat a kategoria miatt,nem tudtam hova mashova sorolni)
Szoval mindig mindenben a rosszat latom,felek a hogy a barataim lecserelnek es nem igaziak.
Mindenre ragorcsolok az az,mindenen rohadt sokat izgulok.
Mindig stresszes vagyok,ragom a kormom es nagyon erzekeny vagyok.
Tegnap vagy 3 oran keresztul sirtam,es nincs olyan nap h ne sirnek.
Kerlek segitsetek!!
2016. dec. 24. 18:03
1/2 Tóth Károlyka válasza:
Szard le! :) Na de komolyan: Sok ember van így sajnos, és nem egyszerű ez ellen tenni. De nekem egy öreg egyszer ezt mondta: Nem lesz sem mélyebb, sem szélesebb sírod attól, hogy idegeskedsz.
2/2 Tóth Károlyka válasza:
Kiegészítés az előzőhöz: Tehát mind egy mit csinálsz az életben, és nem kell ezt olyan komolyan venni. Olyan mint ha egy olyan filmen izgulnál, aminek tudod már a végét. Csak vedd lazán a dolgokat. De ez is mind egy, hogy lazán veszed, vagy nem, mert ki nem szarja le ezt is. Szóval élj, és légy boldog. Vagy ne, de akkor is az lesz a vége. Élsz, meghalsz. De ha már így van, akkor minek bármin is izgulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!