Mit tegyek ha túl jó vagyok mindenben?
Már 20 éve élek ezen a csodás bolygón, de még soha nem sikerül olyan remek személyiséggel találkoznom, mint amilyen én vagyok. Egyszerűn imádom magam, úgy érzem én vagyok a legjobb mindenben, és ezt egyre jobban kezdi érezni a külvilág is. Szeretem magam. Annyira szép vagyok, hogy ha nem akarok járni egy szép lánnyal, akkor elég csak tükörbe néznem, és amikor magamat látom, rögtön elmegy a kedvem a csajtól. Annyira szép vagyok, hogy még EGY lányt nem láttam, aki csak fele olyan szép lenne mint én. És ez még nem minden! Okos is vagyok! Egyszerűen hihetetlen, de még soha az életbe nem találkoztam sem egyetemen, sem sehol, olyan illetővel, aki csak fele olyan okos lenne mint én. Amikor valaki megszólal én már tudom, hogy mit fog mondani, hogy fejezi be, mi lesz a következő mondata. Amikor valaki kérdez tőlem, ő be sem fejezi, én meg már befejeztem a válaszom. ÓÓ! ÓÓ... De ha csak ennyi lenne... Sajnos ez még nem minden. Ezeken felül még iszonyat ÜGYES is vagyok. Komolyan, még az ÉLETBE nem láttam olyan ügyes embert (se állatot) mint én. Bármennyire is vissza akarom fogni magam, bármennyire is lekicsinylem a tudásom, de még SOHA az életbe nem találkoztam olyan személlyel, aki csak FELE olyan ügyes lenne, mint én. Egyszerűen SOHA! De hogy fokozzam a hangulatot, nemcsak ügyes vagyok, hanem gyors is. Így belegondolva, valószínű nincs olyan élőlény a földön, aki csak FELE olyan gyors lenne mint én. És mindez szép és jó, de azért az már eléggé bánt, hogy ezeken felül még ERŐS is vagyok. Persze, persze, erős vagyok, nagy dolog. Na de mennyire! Komolyan, ha magam ellen hazudok, akkor is el kell hogy mondjam, én vagyok a legerősebb az egész világon. Egyszerűen hihetetlen, de még az életbe nem találkoztam olyan emberrel, aki csak fele olyan erős lenne, mint én. És akkor elérkeztünk a csúcsponthoz, ahonnan már nincs följebb, így ezek után be kell vallanom a teljes igazat... :( Nem csak ezek igazak rám, de az is, hogy rettenetesen jószívű is vagyok :( Iszonyatosan jó vagyok, rendes, tisztességes, becsületes, jószívű, aranyos, kedves, mindig rend és tisztaság van körülöttem, és szeretet. Egyszerűen nehéz bevallanom, fáj is eléggé, de mindenben jobb vagyok, mint bárki más itt a Földön. Mindenhez értek, tehetséges vagyok, azt, hogy gyönyörű hangom van már el sem mondom, arról meg már tényleg ne is vegyetek tudomást, hogy iszonyat gazdag vagyok... Ne, ne is érdekeljen titeket.
Képzeljétek el, mit kell nap mint nap átélnem. Hiába van több millió csodálóm, hiába van örök egészségem, egyszerűen zavar, úgy érzem elnyomom a többieket, úgy érzem fájdalmat okozok nekik ezzel a sok remek tulajdonságommal. MOST MIT TEGYEÖEEK?!!
Verekedjünk. Nálam senki sem jobb verekedésben, szóval MÉRJÜK ÖSSZE ERŐINKET!
Ha legyőzöl elismerem tökéletességedet. De van pár hiba az írásodban, így a helyesírás nem az erősséged. Hahaha.
Jobb is, hogy nem érdekel az ellenkező nem. Legalább az ilyen idióták nem szaporodnak.
Ui.: Ezen a kamukérdésen még dolgozni kéne kicsit. Hiszen magától a tökéletességtől elvárjuk, hogy legalább fogalmazni és helyesen írni tudjon.
Szép vagyok és igazságos,
Jó szívű és barátságos,
Eros vagyok, nagyon kemény,
Csodálatos, mégsem szerény,
Tanult vagyok, okos művelt,
Tökéletes, mégsem öntelt,
Jóképű, imádnivaló,
Minden teren megbízható,
Erős vagyok, sérthetetlen,
Győztes típus, verhetetlen,
Elnéző és megbocsájtó,
Egyszerűen Frankó Csávó!
(... és szerénységem is peldamutató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!