Miért vagyok ilyen mostanában?
Nem tudom mi van velem:$ Mostanában mindenkit "el lökök" magam mellől:( Barátaimmal alig tartom a kapcsolatot. Amikor hivnak bulizni, vagy csak találkozzunk mindig találok kifogást:$ Egyszerűen nincs kedvem menni:S:$
De nem akarom elveszteni őket(L):$ Csak valahogy mégse vágyok a társaságukra mostanában:(
Szüleimmel is folyton veszekszek... Mindenen felkapom a vizet...
Egyik barátnőmmel (ilyen internetes, levelező) is megutáltatom magam:$:( Pedig Őt is szeretem, nem akarom elveszíteni:(
Utálom magam, de mégse tudok változni:$:S
19/L
ma 19:09
:(
Hány éves vagy?
ma 19:20
Igen, igy van velem is:D:) De nem a szüleim miatt, csak távolság:S
Hova szeretnél elmenni?:)
19:20 vagyok :D
hogy érted hogy a távolság miatt?
hát most volt például biztos hallottad ez a mozifanatikusok éjszakája :)
Nem igaz, mert 19:25-ös vagy:P:D
Elég messzire kellene utaznom, hogy találkozhassak barátnőmmel:S:( Akitől most várom a "Vége?" témájú levelemre a választ:( :''( Nemakarom:"(
Hát pedig az nem egy veszélyes dolog lett volna:P Szted miért nem akartak elengedni?
:D:D akkor most 19:45 vagyok :D
akkor mondd el neki (ha jól vettem le a kérdést) hogy ne haragudjon nem szeretnéd hogy vége legyen csak nehéz időszakon mész keresztül :)
hát mert mondták hogy nekik ez nem tetszik hogy egész éjszakás --" leszögezem hogy 4 osztálytársammal mentem volna! :D:D
:D:D:Digy már jó:D:PxD
Az lesz:)Köszi a segítséget:$:)
ÁhhhxD:D Túlságosan féltenek akkor:P:D Pedig mi baj történhet veled egy moziban...?!?!xD:D Max eltalál egy pattogatott kukoricax"D
Jó nem csinálok viccet belőle:) Túlságosan óvnak:S:)
asszem egyszerűbb lesz :D én vagyok aki ezelőtt mindig válaszolt :D
nincsmit örülök hogy végül tudtam segíteni :)
én is ezt gondolom --' :D nyugi nem sértődök meg :D:)
LegjobbxD
(K):)
Gonosz szülők:@:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!