Meleg kérdés, hogy kezeljem?
Egy 18 éves meleg fiú vagyok. Nem értek semmi és nem is tudom hogyan tovább. Az a legnagyobb problémám hogy szorongok amiatt hogy a fiukat szeretem. Itthon nem merem megmondani,kis jeleket a szüleim is észrevettek de nem tuják hogy is kezeljék. Néha amikor a telefonon beszélet a barátommal (próbálom titokban) vagy melegen viselkedek (pedig nem akarok) akkor a szemükben hála istennek nem gyülöletet vagy undort látok hanem szomorúságot hogy ez lett a fiamból. Pedig jeles tanuló vagyok és mindent megpróbálok megtenni hogy ne legyek terhükre. A legjobban valahogy az zavar mikor a suliba vagy máshol lebu ziznak(hála isten nem gyakran), pedig megpóbálom mindenhól titkolni rendesen öltözködök, nem beszélek úgy meg ilyesmi de valahogy a gesztusaimat egyszerüen nemtom befolyásolni. Minden honnan azt hallom hogy génhiba és betegség, meg hogy egy génvizsgálattal ki lehet mutatni meg hogy a felvonulós buz ik meg minden. Az emberek többsége bele sem gondol abba, hogy mit érezhet a másik. Nem én választhattam hogy a fiukat akarom szeretni, ugyan olyan érzelmet érzek egy másik fiú iránt mit egy rendes fiú egy lány iránt vagy fordítva. képtelen vagyok egy lány iránt ugyan azt az érzéseket érezni mint egy fiú iránt. pedig legjobban azt szeretném.
Szoval ezek után azt akarom megkérdezni, hogy az emberek nagyrésze miért nem elfogadóbb bármilyen "más" (jobb gyüjtőszót nem tudtam) emberrel legalábbis hazánkban. Meg azt hogy ha valaki tud tanácsot adni hogy ő hogyan kezelné a helyzetet vagy mit tenne nagyon megköszönném. Hogy legalább önmagamat próbáljam elfogadni, ha már változtatni képtelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!