Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Valahogy elsőre meg tudom állapítani valakiről, h milyen ember, h jó, vagy rossz, megbízható-e stb. Eddig mindig bejött, amit az első találkozáskor megállapítottam.Ha esetleg másokat figyelmezettem, h vigyázzon, mert xy ilyen vagy olyan ember, az is mindig bejött, és kérdezték, h honnan gondoltad stb.. ez mi ? Ez normális így ?
25 /f vagyok.
2010. ápr. 30. 12:48
1/4 anonim válasza:
Normális, nekem is megvan ez az értékes tulajdonságom, amit a környezetem nagyon irigyel és állandóan engem nyaggatnak (kihasználom a képességem), úgy hívják, hogy
JÓ EMBERISMERŐ
>Place<
2/4 anonim válasza:
Az önbeteljesítő jóslatok be is szoktak időnként válni...
3/4 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy valaki erősen spekulatív. Ami nem feltétlenül jó.
4/4 anonim válasza:
ha eddig mindig bejött akkor valszeg jó emberismerő vagy és jó megérzéseid is vannak.azért ne legyél teljesen biztos magadban mert én is kb.igy voltam mint te,de rá kellett jönnöm még annak ellenére is,hogy a legtöbbször reálisan láttam az embereket még így se minden ugy van ahogy érzem vagy amilyen benyomásaim vannak velük kapcsolatban...mindenesetre továbbra is használd eme képességed előnyeit! 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!