Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még más is így ezzel?

Van még más is így ezzel?

Figyelt kérdés

Az van, hogy engem egyáltalán nem érdekelnek se a lányok se fiúk érzelmileg. Illetve ez így nem pontosan igaz, mert azért képes vagyok átérezni egy filmet stb.. de 1-2 óránál tovább nem bírom elviselni.

Így vagyok egyébb dolgokkal is : hamar megunom őket.

Ezért aztán nem is nagyon csajozok (sőt. Sohasem csajoztam. Sohasem mentem oda beszélgetni lányokhoz, hogy na majd ezt megkettyintem...mivel nem érdekeltek. Hülyéskedek velük esetleg meg ilyenek, de komolyan nem veszem őket sem.

Az döbbentett meg, hogy itt mennyien képesek hülyeségeket fecsegni (számomra hülyeségeket) a szeretkezésről, meg szereteről... Tőlem ez olyan szinten idegen, hogy azt le sem tudom írni.

Vannak még így Terminátorok? írjatok!

2011. szept. 2. 22:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek írjam le? Úgysem fog érdekelni.
2011. szept. 2. 22:41
 2/16 anonim ***** válasza:
Sarah Connor?
2011. szept. 2. 22:42
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
Demjén Ferenc - Jégszív című száma jutott eszembe. :) Tessék felolvadni, az élet nem szól másról, csak a szeretetről. Ha szereted önmagad, akkor mindent és mindenkit. Te szereted önmagad? Bízol önmagadban? Tedd fel a kérdést magadnak. :)
2011. szept. 2. 22:43
 4/16 anonim válasza:

Vannak még ilyen emberek rajtad kivül is!

Én is ismerek ilyen srácot....

A bibi csak az, hogy nekem pont Ő kell!

Legszivesebben a fejem verném a falba ájulásig emiatt...

2011. szept. 2. 22:49
 5/16 A kérdező kommentje:

Amúgy képes vagyok elsírni magam filmeken pl :D Tehát vannak érzelmeim, csak nem úgy mint másoknak. Az emberek szerintem: hülyék.

Amúgy utolsó: keress más pasit.

2011. szept. 2. 23:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek szerintem: hülyék."

Te is ember vagy, minősíted önmagad ezzel. :) Vagy hogy is van ez? Mindenki hülye, csak te nem? Ne értsd félre, nem támadni akarok, csak rávilágítani, hogy rosszul gondolkozol. Miért hülyék az emberek?

2011. szept. 2. 23:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Valahol igaz hogy hülyék vagyunk, hiszen tönkretesszük a földünket:D
2011. szept. 2. 23:14
 8/16 anonim válasza:
44%

Szerintem enyhén autista vagy (Asperger szindróma)

Csak nézz utána.

2011. szept. 2. 23:19
 9/16 A kérdező kommentje:

LOL Egy internetes fórumon jó diagnózist felállítani, ugye? Egyébként eleget tudok az autizmusról ahhoz, hogy tudjam: én nem vagyok autista :D Bár mostanában divatbajött mindenkire ráhúzni ezt a maszlagot.

Egyébként meg én elvagyok így ahogy vagyok, elég vicces számomra, hogy ilyen hátrányosan megkülönböztető jelzőt akarsz rámhúzni :)

Egyébként : embereken a tömegeket értem, mondjuk az emberek legnagyobb részét. Azért nevezem hülyéknek mert számomra érthetetlen dolgokról fecsegnek ahelyett, hogy boldogok lennének , lenne személyiségük stb.

2011. szept. 2. 23:27
 10/16 A kérdező kommentje:
Elég csak bele lesni abba a topicba ahol sír a szájuk, hogy mennyire csúnyák. Hát nem szánalmas?
2011. szept. 2. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!