Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még más is így ezzel?

Van még más is így ezzel?

Figyelt kérdés

Az van, hogy engem egyáltalán nem érdekelnek se a lányok se fiúk érzelmileg. Illetve ez így nem pontosan igaz, mert azért képes vagyok átérezni egy filmet stb.. de 1-2 óránál tovább nem bírom elviselni.

Így vagyok egyébb dolgokkal is : hamar megunom őket.

Ezért aztán nem is nagyon csajozok (sőt. Sohasem csajoztam. Sohasem mentem oda beszélgetni lányokhoz, hogy na majd ezt megkettyintem...mivel nem érdekeltek. Hülyéskedek velük esetleg meg ilyenek, de komolyan nem veszem őket sem.

Az döbbentett meg, hogy itt mennyien képesek hülyeségeket fecsegni (számomra hülyeségeket) a szeretkezésről, meg szereteről... Tőlem ez olyan szinten idegen, hogy azt le sem tudom írni.

Vannak még így Terminátorok? írjatok!

2011. szept. 2. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként : embereken a tömegeket értem, mondjuk az emberek legnagyobb részét. Azért nevezem hülyéknek mert számomra érthetetlen dolgokról fecsegnek ahelyett, hogy boldogok lennének , lenne személyiségük stb."

Pont azért nem veszed észre a nem hülyéket, mert a hülyékkel foglalkozol. :) Szard le őket, és akkor máris más emberekre fogsz figyelni. Azért nem szánalmas, mert mindenkinek vannak problémái, mindenki fél valamitől. Valami érte őket az életükben, ami miatt ilyenek. Sok ma az önbizalomhiányos, önértékelésbeli problémák vannak. Sajnos a társadalom, a média is rátesz erre 20 lapáttal. Ők segítségért jönnek ide, én nem tartom szánalmasnak azt, aki segítséget kér, vagy tanácsot.

2011. szept. 2. 23:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Jó figyelj, hát én sem értettem "úgy". Az még oké, hogy tanácsot kérnek, de sajnos van akiknek lehetetlen "felnyitni a szemét".

Most komolyan attól, hogy valaki csúnya már nem is lehet sikeres? És ha nem lesz sikeres akkor már senki? És ha senki akkor legyen öngyilkos mert pár idióta tini kineveti? Ez a szánalmas :D

Senkinek lenni JÓ. Mindent JÓ. Legyen egyéniségünk és akkor menni fog minden. Hajrá. (És ha nem sikerül? Kit érdekel? Legalább megpróbáltuk)

2011. szept. 2. 23:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
De ezek blokkok, ez nem a tudatosság mezején működik, ezek elvannak ásva mélyen. Ők nem azért jönnek ide "sírni", mert nincs jobb dolguk, hanem van bennük egy érzés (félelem, önbizalomhiány, tudom is én mi), amivel nem tudnak mit kezdeni. Mert nem tudják mi váltotta ki belőlük. Ott van bennük a fal, a blokk, a buborék amiben vannak, és nem tudnak vele mit kezdeni. Persze egy idő után átcsap szóf×sásba, mikor 20x kérdezi meg az ember ugyanazt, és egy végtelen kör az egész. Megkérdezi, válaszolnak rá, megérti vagy sem, megkérdezi megint, ismét válaszolnak rá, és így tovább. Valahol igaz, hogy neki meg kell érteni azt amit mondtál, hogy nincs mitől félni, stb stb. De amíg erősebb a blokk, erősebb a félelem, addig sajnos nem tudja, nem fogja megérteni. Meghallja, de nem érti.
2011. szept. 2. 23:47
 14/16 anonim válasza:
57%

Igazad van, teljes mértékben megértelek. A 98%-uk felszínes hülye tyúk. Az agyamra mennek.

Kb én is így gondolkodtam, amíg meg nem ismertem a (mostmár) feleségemet. Csodálatosan kivételes, nem tömegtermék.

Szerintem még túl fiatal vagy.

29/F

2011. szept. 3. 01:13
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

92% os,nagyon jó dolgokat mondott teljesen egyetértek vele! Kérdező,szerintem nem lehet annyival elintézni,hogy szánalmasak,felszínesek,unalmasak..stb. Nem ilyen egyszerűek az emberek(általában) Mindig van valami a háttérben amitől ilyen vagy olyan lesz egy ember. És nem lenézni kell őket hanem megpróbálni a dolgok mögé nézni és megérteni őket. Szerintem.

Még annyit mondanék,hogy biztosan lesz majd egy olyan lány aki komolyan érdekelni fog,aki nem lesz olyan mint a többiek. És akkor majd nem fogod tudni,hogy mi történik.

16/L

2011. szept. 3. 11:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy lesz...Lehet, hogy nem. Majd eldől, addig is van más dolgom.
2011. szept. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!