Szerintetek mit tegyek? A barátnőmről van szó! Részletek lennt!
Én év elején csatlakoztam egy remek tánc csoporthoz, az egyik barátnőmmel,Bogival.Aztán egy másik barátnőm,Viki is elkezdett járni.Ezzel még semmi baj nincs,de Viki csak azért jár,hogy a Bogi nehogy velem legyen egy kicsit is! Most meg már menőzik is,hogy: Jajj nekem megy.
ELEGEM VAN! Ti mit javasoltok mit tegyek?
11/L
Az első válaszra csak ennyi: Lenne de csak ilyen sport nap és anyukám nem tudna haza hozni mert a más városban van a suli meg ahol lakom!
A második pedig az hogy: Meglennénk hárman csak Viki fojton féltékenykedik.És rosszul esik
Ez jó :)
17-18 évvel ezelőtt én is hasonló cipőben jártam, és nálunk a dolog nem lett megoldva a suli végéig :)
Viki aggodalma érthető. Biztos attól fél, hogy most majd Bogival még közelebb kerültök egymáshoz és őt meg ki fogjátok utálni, ezért kezdett el ő is járni, mert ragaszkodik hozzátok és a barátságotokhoz. Szerintem tartsd meg az összes barátnődet.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!