Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit tegyek? A...

Szerintetek mit tegyek? A barátnőmről van szó! Részletek lennt!

Figyelt kérdés

Én év elején csatlakoztam egy remek tánc csoporthoz, az egyik barátnőmmel,Bogival.Aztán egy másik barátnőm,Viki is elkezdett járni.Ezzel még semmi baj nincs,de Viki csak azért jár,hogy a Bogi nehogy velem legyen egy kicsit is! Most meg már menőzik is,hogy: Jajj nekem megy.

ELEGEM VAN! Ti mit javasoltok mit tegyek?

11/L

2010. ápr. 30. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
ilyenkor nincs suli?
2010. ápr. 30. 09:09
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Viki is baratnod, vagy nem?Akkor miert nem vagytok jol meg harman?
2010. ápr. 30. 09:13
 3/11 A kérdező kommentje:

Az első válaszra csak ennyi: Lenne de csak ilyen sport nap és anyukám nem tudna haza hozni mert a más városban van a suli meg ahol lakom!

A második pedig az hogy: Meglennénk hárman csak Viki fojton féltékenykedik.És rosszul esik

2010. ápr. 30. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez jó :)

17-18 évvel ezelőtt én is hasonló cipőben jártam, és nálunk a dolog nem lett megoldva a suli végéig :)

2010. ápr. 30. 09:19
 5/11 A kérdező kommentje:
:)
2010. ápr. 30. 09:39
 6/11 anonim válasza:

Viki aggodalma érthető. Biztos attól fél, hogy most majd Bogival még közelebb kerültök egymáshoz és őt meg ki fogjátok utálni, ezért kezdett el ő is járni, mert ragaszkodik hozzátok és a barátságotokhoz. Szerintem tartsd meg az összes barátnődet.

20/L

2010. ápr. 30. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Viki féltékeny Bogira,mert szeret téged.Amúgy Boginak milyen viszonya van Vikivel?Ők nem barátok egymással?Mert szerintem legyetek mind a 3-an barátnők!
2010. ápr. 30. 10:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az utolsó előtti választ köszönöm,no comment. Az utolsó válaszra meg azt hogy Viki és Bogi nagyon jó barátnők. Amúgy azért nével írtam mert nagyon bonyolult lett volna név nélkül...
2010. ápr. 30. 10:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet. :) És furcsa módon, aki közénk áll, őt is Vikinek hívják. Ha valami komoly dologról van szó, tanácsot kért a barátnőm, ő mondott valami teljes hülyeséget, aztán felállt és elment. Én legalább tudtam segíteni a barátnőmnek, de ez a Viki... :)
2010. máj. 1. 16:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Télleg furi....
2010. máj. 1. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!