Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez önértékelési probléma vagy...

VérrelíromAlá kérdése:

Ez önértékelési probléma vagy önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
Nos akkor. 13/L vagyok és nem tetszem magamnak. Kb. egy éve kezdett ez mocorogni az agyamban és mostanra nagyon kijött. Néha csak leülök a tükör elé és sírok, hogy miért nézek ki így.Táncon (mivel ott ugye a tükör előtt kell állni) elkezdek könnyezni. Szinte minden nap szomorúan érkezek a suliba, sokszor bezárkózom a szobámba, mert ott nyugodtan tudok sírni. Vágtam is magam... (már nem) Nem tudok változtatni, mert vagy lehetetlen vagy nem engedik a szüleim. Mondani szokta anya, hogy milyen szép vagyok, de már rég nem hiszek benne. Utálom ha fotóznak, vagy ilyesmi. Öngyilkosság is volt a fejemben. Nos ennyi NAGYON röviden. Attól is lehet, hogy ritkán az osztálytársaim csúfolnak? De nem biztos, mert a miatt csúfolnak, mert okos vagyok. Valami tanács?

2016. nov. 19. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ártalmatlan vagyok. Kaptam már párszor. Ez a ritkábbik. Te is küldhetsz #10.
2016. nov. 19. 23:08
 12/13 A kérdező kommentje:
A szemöldököm vastag, a súlyom és a magasságom nem mondom el, és azért baj hogy hogy kedvenc vagyok, mert elvileg kivételeznek velem (én is kezdem ezt érezni)
2016. nov. 20. 11:04
 13/13 anonim válasza:
Istenem... mintha magamat hallanám :D Amikor annyi idős voltam, mint Te, velem is pont ugyanez volt suliban... ugyanúgy csúfoltak az osztálytársak, tanárok meg kivételeztek, stb... következő suliban jobb lesz. Sajna segíteni nem igazán tudok, mert ugyanabban a cipőben járunk, úgyhogy kitartást :) Majd meglátjuk, mi lesz :)
2016. dec. 4. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!