Itt már csak az öngyilkosság a kiút? Megérné megtenni?
Olyannak aki nem tudja megoldani a problémáit.
Depresszióval kűzd évek óta.
Nincsenek barátai.
Nincsen párja.
Elszigetelten él a társadalomtól.
Köszönöm. :)
Amit fel soroltál az mind, de még szociális fóbiás is vagyok. Legnagyobb problémám az családi, a bátyám elpusztítót mindent, de erről nem akarok beszélni.
26F
Az a kérdés, amit magadnak is fel kell tenned, hogy hajlandó vagy e elfogadni segítséget. Az ember sajnos kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem tudja, vagy úgy érzi nem tudja megoldani a problémáit. Viszont segíteni csak olyanon lehet, aki akarja, hogy rajta segítsenek. Addig a pontig el kell jutni. :)
Kitartás!
Én pszichés betegségben szenvedek gyerekkorom óta.
Már akkor is éreztem,hogy semmi jövőm,mégis tanultam még bírtam.
Teljesen munkaképtelen vagyok miatta.
Ha nincs jövedelmed akkor cseszheted.
Hiába akarsz élni.
Még a társadalombiztosítást is fizetned kell,ha nincs munkád.Gyűlik az adósság.
Még diák vagyok,de ha vége ennek az állapotnak nem tudom meddig húzhatom.
Lehet hülyeség lesz,én vallásos vagyok de nem túlzottan viszont ha ilyen problémád van szerintem felkereshetnéd a helyi templomot)értelemszerűen azt amelyikhez tartozol de ha nem tartozol egyikhez se akkor ahhoz menj amelyik szimpi)és beszélhetnél egy pappal/lelkésszel,találd meg Istent és kezd előről az életed.Csinálj olyan dolgokat amik szerinted boldoggá tennek.Ismerkedni ismerkedhetsz bárokban,kajáldákban stb
:)
Az öngyilkosság nem megoldás azt a gyávák csinálják.Te ne legyél öngyilkos!
14/L
Nem vagyok vallásos!
SŐt gyűlölöm az összes vallást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!