Ez önértékelési probléma vagy önbizalomhiány?
Ne izgulj. Ha tudnád hány embernek csorog utánad a nyála, az utcára sem mernél kimenni dorong nélkül.
Mutatsz képet magadról?
az onertekelesi problemak kez a kezben jarnak az onbizalomhiannyal. egymas kovetkezmenyei kb.
te csak szimplan tini lany vagy. :) kinovod majd. probald elterelni a gondolataid.ha nem is vagy egy kimagaslo szepseg, ronda biztos nem vagy! adj magadra. apold a hajad, keszits csinos frizurakat, valassz elonyos format a fodrasznal. figyelj a borodre, apold, tisztisd, neha dobj fel egy labellot, vagy egy szempillaspiralt, esetleg bb kremet. a fogaidra is fordits figyelmet, mossad rendesen. testapolasban mar nyugodtan szortelenithetsz, testapolozhatsz, hasznalhatsz dezodort, testpermetet. a kormeidre szintne figyelhetsz. ha szemuveges vagy, valasszatok anyukaddal olyan keretet, ami tenyleg jol all neked. :)
ruhazkodasban is valassz elonyos darabokat.
13 eves vagy,tombolnak a hormonjaid, vilagos, hogy nehez idoszak ez most neked. ha kerdesed van, irj privatot :) fel a fejjel!!
Pedig kaphatnál egy kívül álló véleményt.
Másnak nem szabad, csak nekem:)
#4 Először is Köszönöm szépen :) Nos a hajamat rendszeresen ápolom, nagyon nem tudok vele semmit se kezdeni, mert elég rövid :( a labellot, bb krémet,testalapozást vagy szempillaspirált nem engedik, mert túl fiatal vagyok hozzá. Szőrtelenítek rendesen (a csúfolások hatására).Körmeimet a zongora miatt rendszeresen ápolni kell, testpermetet,dezodort is használok már....stb. (bocs hogy itt nyafogok)
#5 Nem, nem fogok ismeretlen embereknek fotókat küldözgetni!
Jó. Akkor sem hiszem, hogy ronda vagy.
Ráadásul okos is vagy.
Vannak barátaid?
Min kellene változtatnoď?
Vannak, de nem igazán tudok erről beszélni velük.
Pont az a baj, hogy az osztályból én vagyok a legokosabb. Például űrlénynek tartanak, rámragadt a kiskedvenc csúfnév.Ha nem csinálok házit egyből hápognak (? :D). Dühösek voltak, mert nem másolhatták le rólam a házit...és még nagyon sok
Min kéne változtatni? Hmm.....Ha a kinézetemre gondolsz akkor a pattanásokon, a szemöldökömön, a miteszereken, a sebeken a szám szélén, le kellene fogyni, a hajamon.
Najóó mostmár bűntudatom lesz hogy itt nyafogok :D
A pattanás elmúlik. A szemöldököddel mi a baj? Hány kg és cm vagy?
Mitől sebes a szád? És miért baj ha kedvenc vagy?
Nem nyávogsz. Nem zavarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!