Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez önértékelési probléma vagy...

VérrelíromAlá kérdése:

Ez önértékelési probléma vagy önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
Nos akkor. 13/L vagyok és nem tetszem magamnak. Kb. egy éve kezdett ez mocorogni az agyamban és mostanra nagyon kijött. Néha csak leülök a tükör elé és sírok, hogy miért nézek ki így.Táncon (mivel ott ugye a tükör előtt kell állni) elkezdek könnyezni. Szinte minden nap szomorúan érkezek a suliba, sokszor bezárkózom a szobámba, mert ott nyugodtan tudok sírni. Vágtam is magam... (már nem) Nem tudok változtatni, mert vagy lehetetlen vagy nem engedik a szüleim. Mondani szokta anya, hogy milyen szép vagyok, de már rég nem hiszek benne. Utálom ha fotóznak, vagy ilyesmi. Öngyilkosság is volt a fejemben. Nos ennyi NAGYON röviden. Attól is lehet, hogy ritkán az osztálytársaim csúfolnak? De nem biztos, mert a miatt csúfolnak, mert okos vagyok. Valami tanács?

2016. nov. 19. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ne izgulj. Ha tudnád hány embernek csorog utánad a nyála, az utcára sem mernél kimenni dorong nélkül.

Mutatsz képet magadról?

2016. nov. 19. 21:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Oh és inkább introvertált vagyok, de néha megmutatkozik az extrovertált énem is
2016. nov. 19. 21:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi nem mutatok képet magamról
2016. nov. 19. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:

az onertekelesi problemak kez a kezben jarnak az onbizalomhiannyal. egymas kovetkezmenyei kb.

te csak szimplan tini lany vagy. :) kinovod majd. probald elterelni a gondolataid.ha nem is vagy egy kimagaslo szepseg, ronda biztos nem vagy! adj magadra. apold a hajad, keszits csinos frizurakat, valassz elonyos format a fodrasznal. figyelj a borodre, apold, tisztisd, neha dobj fel egy labellot, vagy egy szempillaspiralt, esetleg bb kremet. a fogaidra is fordits figyelmet, mossad rendesen. testapolasban mar nyugodtan szortelenithetsz, testapolozhatsz, hasznalhatsz dezodort, testpermetet. a kormeidre szintne figyelhetsz. ha szemuveges vagy, valasszatok anyukaddal olyan keretet, ami tenyleg jol all neked. :)

ruhazkodasban is valassz elonyos darabokat.

13 eves vagy,tombolnak a hormonjaid, vilagos, hogy nehez idoszak ez most neked. ha kerdesed van, irj privatot :) fel a fejjel!!

2016. nov. 19. 21:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Pedig kaphatnál egy kívül álló véleményt.

Másnak nem szabad, csak nekem:)

2016. nov. 19. 21:33
 6/13 A kérdező kommentje:

#4 Először is Köszönöm szépen :) Nos a hajamat rendszeresen ápolom, nagyon nem tudok vele semmit se kezdeni, mert elég rövid :( a labellot, bb krémet,testalapozást vagy szempillaspirált nem engedik, mert túl fiatal vagyok hozzá. Szőrtelenítek rendesen (a csúfolások hatására).Körmeimet a zongora miatt rendszeresen ápolni kell, testpermetet,dezodort is használok már....stb. (bocs hogy itt nyafogok)

#5 Nem, nem fogok ismeretlen embereknek fotókat küldözgetni!

2016. nov. 19. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Jó. Akkor sem hiszem, hogy ronda vagy.

Ráadásul okos is vagy.

Vannak barátaid?

Min kellene változtatnoď?

2016. nov. 19. 22:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Vannak, de nem igazán tudok erről beszélni velük.

Pont az a baj, hogy az osztályból én vagyok a legokosabb. Például űrlénynek tartanak, rámragadt a kiskedvenc csúfnév.Ha nem csinálok házit egyből hápognak (? :D). Dühösek voltak, mert nem másolhatták le rólam a házit...és még nagyon sok

Min kéne változtatni? Hmm.....Ha a kinézetemre gondolsz akkor a pattanásokon, a szemöldökömön, a miteszereken, a sebeken a szám szélén, le kellene fogyni, a hajamon.

Najóó mostmár bűntudatom lesz hogy itt nyafogok :D

2016. nov. 19. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:

A pattanás elmúlik. A szemöldököddel mi a baj? Hány kg és cm vagy?

Mitől sebes a szád? És miért baj ha kedvenc vagy?

Nem nyávogsz. Nem zavarsz.

2016. nov. 19. 22:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Kerdezo, nehogy kuldj privatban is kepet ennek a faggatozo valaszolonak!!!
2016. nov. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!