Nem tudom ki vagyok/legyek!?
Hozé úr az a punk, aki minden punkkal jóba van és tartja a kapcsolatot, egy ilyen központi elem, mint mondjuk lalimester a csövesek közt.
Facen asszem Mády Zsoltként van fent.
Fiam. Neked az a legnagyobb bajod, hogy kamaszodsz. Azzal együtt járnak a hülye hangulatingadozások (egyik percben még tök jól elvan az ember, a másik percben felrúgná a fél világot) és az, hogy aktívan keresi önmagát és a helyét a világban. Nyilván, ha megtalálod a stílusodat és találsz egy olyan közeget ahol elfogadnak, becsülnek téged (hobbistól mindenestől), akkor jelentősen javulni fog a helyzet.
Viszont én nem fogom azt írni neked, hogy haverkodj rockerekkel, punkokkal. Ugyanis a ha nagyon rászívod magad a stílusra/szubkultúrára, akkor könnyen meglehet, hogy elmégy értékes emberek mellett.
Anonim fórumon vagyunk: elárulod nekünk, hogy mi az a hobbi, ami miatt mindenki basztat? És azzal esetleg azon a vonalon nem tudnál ismerkedni?
"Már régebb óta kb 3-4 éve bejön ez a punk/rock stílus (csak akkor sem volt senki akivel mehetnék)"
Emiatt viszont verbális seggbe rúgásban részesítelek. Mi az, hogy tetszik valami, de nincs 2-3 ember, aki fogja a kezedet akkor ki sem próbálod?! Növessz már magadnak némi kis önállóságot! Punk vagy sem, nagyon nagy gondjaid lesznek így az életben...
Értem.
Persze, az informatika, programozás érdekel elég komolyan, van is egy pár ember akivel "jóban" vagyok a hobbin belül de nem is tudom lehet hogy velem van a baj de mindenki fogyatékos, gyerekes a korosztályomból.
Hát igen növesztenék én magamnak önállóságot de élni sincs kedvem. Gondolom ez is lehet válasz a kérdésemre... De ha már te idősebb korosztályból származol :D gondolom tudsz nekem segíteni abban hogy hogyan önállósodjak, szerezzek életkedvet, ismerkedjek emberekkel, beszélgessek többet stb... megköszönném ha egy pár tippet tudnál ebben a témában adni :)
a Hozé Úr nevű forma már rég nem pánk, hanem budai szélsőjobbos/rasszista/náci forma.
de asszem régen sem pánk volt, hanem beöltözött Marylin Mansonnak, hogy az emós gimnazisták rárepüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!