Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom ki vagyok/legyek!?

Nem tudom ki vagyok/legyek!?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy miért lehet az hogy reggel, délelőtt úgy érzem hogy jó az életem úgy ahogy van. Délután, este felé mikor haza érek a suliból elegem van mindenből (legszívesebben nem lennék itthon de senki nincs akivel akárhova is elmehetnék). Már régebb óta kb 3-4 éve bejön ez a punk/rock stílus (csak akkor sem volt senki akivel mehetnék) ...tehát ilyenkor délután, estefelé amikor itthon vagyok úgy érzem hogy menni akarok valahova és hogy tarajat kéne nyíratnom magamnak stb... és ezt a punk életstílust folytatni. Szóval a lényeg hogy tulajdonképpen nem tudom hogy ki vagyok és legyek, ebben kérném a segítségeteket, mi lehet ez és miért? (Bocsi ha összeszedetlen lett, gyorsan írtam...)

2016. nov. 15. 21:42
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
(16/F)
2016. nov. 15. 21:45
 2/17 anonim ***** válasza:
Van barátnőd?
2016. nov. 15. 21:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Nincs
2016. nov. 15. 22:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Na ez kell neked. Kaja, pia, szex, elismerés, hobbi.
2016. nov. 15. 22:16
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem barátnő csak sajnáltatja magát nyávog meg fölbasz idegileg... annyi hogy meg lehet dugni meg néha ki tudod önteni neki a lelked ha hagy szóhoz jutni. Hát ja... elismerés... Hobbim van csak mindenki leszólja, basztat érte mert neki nem tetszik..
2016. nov. 15. 22:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Van tapasztalatod?
2016. nov. 15. 22:22
 7/17 A kérdező kommentje:
igen
2016. nov. 15. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy engedi leírni a basztat szót. :O

Sztem ismerkedj össze más punkokkal, keress facebook csoportokat, vagy pl ott van Hozé úr, ő bárkivel össze tud haverkodni :D Ha úgy érzed punk hajat kéne nyíratnod, akk hajrá, ha belül tényleg az vagy, úgyis meg fogod tenni.

2016. nov. 15. 22:31
 9/17 A kérdező kommentje:
Én sem tudtam :D Értem, megpróbálom :). Köszi a választ :) (Ki ez a hozé úr?)
2016. nov. 15. 22:35
 10/17 anonim ***** válasza:

járj koncertekre ott szerintem tudnál ismerkedni hasonló érdeklődéskörű emberekkel + koncerteken mégha egyedül is vagy olyan mintha mégse lennél egyedül (remélem érted hogy értem)+nagyonjó ott a hangulat.

sőt ha jól tudom 16 évesen már beengednek a legtöbb helyen (dürer kert stb)

és hajrá nyirass frizurát!!!

Én kb 1 éve kezdtem el rajongani az efféle dolgok iránt, és átérzem amit leirtál, mert eleinte én se találtam ilyen "baráti kört".

hidd el előbb-utóbb te is találsz majd olyan embereket, akivel jól kijössz :)

2016. nov. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!