Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha nem akarok...

Mit csináljak, ha nem akarok (félek) dolgozni? 27F

Figyelt kérdés
Őszinte leszek veletek. Változtatni szeretnék magamon, mert nagyon cikisnek érzem a helyzetet. Szóval párommal élek együtt fél éve. Előtte szülőkkel éltem végig. A szüleim nagyon jó módúak, mindig elkényeztettek. Sose kellett semmit se csinálnom szinte.Most 27 éves vagyok. Soha sehol nem dolgoztam szinte, a szülői vállalkozásba segítettem be amibe csak tudtam otthon, de pénzt nem kaptam érte (mert ugye ők fizettek mindent utánam, kaja számlák bármi amit kértem). Most, hogy külön költöztünk párommal minden megváltozott, ugye el kellene mennem dolgozni. Logisztikai végzettségem van de a megfelelő nyelvtudás nincs meg mögötte ami miatt sehova se vesznek fel, a másik meg az hogy egy kisvárosban lakunk. A páromnak jó munkahelye van szereti is jól keres de sokat dolgozik, hétfőtől szombatig reggel 8 tól este 7 ig kb. Szüleim adtak eddig pénzt fél évig a lakbérre számlákra kajákra stb, azzal a feltétellel, hogy találjam meg a munkámat az utamat. Nagyon ciki nekem amúgy is hogy kérnem kell, ingyenélő vagyok bevallom. Szóval az egész életemet eddig jólétbe éltem, és nagyon nagyon nehéz rávennem magamat hogy elmenjek olyan helyre dolgozni amit nem szeretek. Ugye érettségivel nem válogathat az ember. Nagyon szeretem a párom és nem akarom hogy megromoljon ez miatt a párkapcsolatunk, mert teljesen igaza van hogy dolgoznom kell. Kérlek normális tanácsokat adjatok, hogy ti mit tennétek? Első sorba abban, hogy hogyan lépjek túl a félelmeimen, hogy dolgozni 8-10 órába, megmondják mit tegyek, szinte minimálbérért stb stb... :(

2016. nov. 15. 10:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ez az utolso valaszolo egy beteg kis...
2016. nov. 22. 11:05
 22/24 anonim ***** válasza:
53%

De, hogy megértsd ez a világ sem olyan tökéletes, én pl. többet szeretnék utazni. :)

Az-az öncélú álmom!

Neked mi az álmod, kérdező? :)

2016. nov. 22. 11:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Ja és még valami, mi nyitottak vagyunk, ha a lány/fiú is nyitott, lehet akár több barátnőd is!

Nem csak egy, amennyi most van.

Akár, kettő, három is!

2016. nov. 22. 11:16
 24/24 anonim ***** válasza:
53%

Helyedben én átgondolnám. :)

Te igazi Hippi vagy, csak még nem volt lehetőséged kibontakozni!

Ha érdekel írj privit és költözz hozzánk.

Lesz munkád is. :)

2016. nov. 22. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!