Mit csináljak, ha nem akarok (félek) dolgozni? 27F
Esetleg sajat vallalkozason gondolkoztal mar??
Igaz,ahhoz is szuloi tamogatas kellene a tokehez,de azt lehet torleszteni is kozben esetleg...
Hmm, félni tök természetes, azt most hagyjuk, hogy részben a szüleid a hibásak, /az ártó gondoskodás ugyebár.../ részben pedig Te magad, hogy nem voltál hajlandó akár csak dacból is bizonyítani, hogy Te a magad lábán is megállsz. Erre nagyon kevesen képesek, van akinek zsigerből megy, és vannak, - mint Te is - akiknek nem.
Eddig az elemző rész.
Nem biztos, hogy olyan rossz az ha 8-10 órába elmész minimálbérét dolgozni. Több okból sem. Egyrészt rájössz, hogy az élet nem gyerekjáték, másrészt jobban fogod becsülni a pénzt, a könnyen szerzettet meg pláne. Harmadrészt ha onnan felkapaszkodsz, levelező, suli, nyelvtanfolyam stb, sokkal több magabiztosságod lesz, és mások is felnéznek majd rád, mert látják, hogy Te egy olyan ember vagy aki tudja mit akar.
Tudod mindig a negatív megmérettetés, az ismeretlentől való félelemhez való odatárulkozás mutatja meg, hogy ki az igazán bátor ember.
Viszont nekem az utolsó 5 mondatom több ponton ferde. Egyrészt az jön le, hogy a jómódú srác nem mer, és akar kilépni a nagybetűs életbe, pedig muszáj lesz, ha nem is a párod és a kapcsolatod miatt, magad miatt is. A párod büszke lesz rád ha beintesz maminak és papinak, hogy köszi, de boldogulok magamtól is, és nekivágsz, és ami a vicc, hogy ők is felnéznek rád. Jó lesz ha tartaléknak ott vannak ha rászorulnál, de csak akkor! Szóval vágj bele, és igen, meg fogják modani, hogy mit csinálj?! Nem tetszik?! Tegyél ellene /tanulással/. Tudod nekem is sírnak a kamionsofőrök a munkahelyemen hogy órákat kell várniuk, én meg viccesen visszaszólok, hogy figyelni kellett volna bioszórán, most 4 órában lennének fogorvosok 1 millás fizetésért. Igen, sokaknak fáj az igazság, én sem lettem asztronauta, de nem is sír a szám ha 12 órát kell dolgoznom néha a 8 helyett, és igen, mások mondják meg /szerencsére csak részben/, hogy mit hogyan csináljak a munkámban.
szóval hajrá, tessék felnőni végre!
Viszont akkor érdemes lenne egy hippilányt magad mellé, mert a polgárok utálják a hippiket!
Ott kéne hagynod a barátnődet, mert bele fog rántani a polgár életbe. Az meg neked nem jó!!!
Ha hippi leszel te is, soha nem kell dolgoznod, szabad lehetsz!
Max csak napi pár órában alkalmi munkát végezni, hogy meglegyen a kajád.
De igazából még azt sem, mert sok helyen osztanak ételt ingyen!
Rá fogsz jönni, hogy ha nem birtokolnak a tárgyak; attól leszel boldog!
Ha nem kell szerepekbe bújnod, szabályoknak megfelellned, csak önmagad lenni!
Hajrá, neked sok esélyed van rá!!!
27 éves vagy és nem dolgozol!
Ha eddig nem lettél rabszolga, már nem is leszel!
Kitartás!!!
Légy boldog! Most!
"Ha nem kell szerepekbe bújnod, szabályoknak megfelellned, csak önmagad lenni! "
A hippi nem egy szerep?
Nem felsoroltad milyen szabályokat kell betartani?
Az igazi énje mindenkinek egy hajléktalan?
Te hülye vagy? :-)
Plusz az élet bármilyen területén, ahol találsz Hippit, támogatásra lelsz! :)
Pl. egy munkánál, ha a főnök hippi, tiéd az elsőbbség.
Én is 27 éves vagyok, Hippi
és mindig volt/ van napi pár órás munkám, amiből fenntartom magamat!
A többi időt pedig közösségi programokra, önmagamra, a természet védésére tudom fordítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!