Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem késő? Vagy mégis?

Sohasem késő? Vagy mégis?

Figyelt kérdés

valakik azt mondják, soha nem késő megváltozni, újrakezdeni.

(most nem arra gondolok, hogy vki elkezdjen balettozni 72 évesen, remélem értitek).

de én meg úgy érzem, hogy hiába jöttem rá, hogy valamit rosszul, nagyon rosszul csinálok, már nincs visszaút. már nem lehet újrakezdeni. értelmetlen. szerintetek???

2010. ápr. 28. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
ez nem túl konkrét, de eltekintve a nagyon durva szélsőségektől mint amit említettél nem késő sose:)
2010. ápr. 28. 21:16
 2/4 anonim válasza:
Fejtsd ki picit bovebben.
2010. ápr. 28. 21:22
 3/4 A kérdező kommentje:

hát, eddig nagyon egészségtelenül(nem hamburgerre gondolok) éltem. napi kb. 800-900 kcalt eszem évek óta és pl fehérjét egyáltalán nem, emellett hajtok ezerrel. napi kb 6 órát alszom 12-6ig. tiszta fáradt vagyok állandóan és nagyon ingerült, hiába szedtem mindenféle antidepiket.

szóval rájöttem hogy ez így nem mehet sokáig, egy év múlva érettségizek és azt tuti hogy nem bírnám így. de egyszerűen nem tudom elképzelni hogy sikerülne megváltoztatni ezt. már túl sok idő telt el így szerintem ahhoz, hogy máshogy is lehessen. de így meg nem tudom h mi lesz. (???)

2010. ápr. 28. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem késő, ha

1. áll melletted valaki, akire számíthatsz

2. elég eltökélt az elhatározásod

3. tudsz kicsit pozitívan gondolkozni.

Egyedül nem valószínű, hogy sikerül, de még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy azt mondd, késő. Meg ahhoz is, hogy tönkretedd magad. Csak valaki legyen melletted, aki (még ha jelképesen is) fogja a kezed. Sok sikert!!!

2010. ápr. 29. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!