Valahogy mostanában egyre többet jut eszembe a világvége. álmodok is vele meg hasonlók. Miért lehet ez?
Mert a melankolikus depresszív hangulatukat, tönkre teszem, egy pont ide illő poén oldallal. :D
Ezek az elvont emberek, olyan sértődékenyek. XD
hagyjuk már ezt a világ vége pánikhangulatot!ne azzal foglalkozzatok, hogy mi lesz, hanem hogy mi van!
szerintem nevetséges ez az egész "elpusztulunk minggggyá" dolog!
Lesz 2012 és ugyanúgy átsiklunk, mint a "nagy 100-ad forulón"...
vagy hogy gondoljátok? kiönt idáig az Atlani? Kitörnek VULKÁNJAINK?
Nem is csak az, hogy mindenhonnan a 2012 folyik. Hanem nézz szét! Minden nap a Hiradóban hallasz valami természeti katasztrófát, amiben Isten ments de meghalnak. Nézz szét Magyarországon soha a büdös életbe ilyen nem volt 100 évre visszamenőleg. Persze sokszor volt már, hogy 1-1 folyó kicsit jobban megáradt. De nem így!
Olyan mintha átmentünk volna Trópusi éghajlatba. Vagy folyamatosan ömlik az eső, mintha megnyitottak volna egy csapot, vagy épp szárazság 40°C.. Ez nem természetes, itt nem!
Soha életemben nem hallottam még olyanról, hogy minden héten sárlavina temet be egy várost, összerombol egy nagyvárost a földrengés, több tízezren haltak meg csak ebben az évben helyesbítek ebben a 2 hónapban a világon!
Elkezdődött aminek el kellett! Talán az emberek vissza fogják magukat és rájönnek, hogy nem mi vagyunk a legnagyobbak!
Én is ma éjjel álmodtam a világvégéről, elég kaotikus volt, és a vízről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!