Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valahogy mostanában egyre...

Valahogy mostanában egyre többet jut eszembe a világvége. álmodok is vele meg hasonlók. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
most mér is olyan nagy köcsög az első válaszoló? nem nagyon értem.
2010. ápr. 27. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

Mert a melankolikus depresszív hangulatukat, tönkre teszem, egy pont ide illő poén oldallal. :D

Ezek az elvont emberek, olyan sértődékenyek. XD

2010. ápr. 27. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért mondjátok, hogy nem lesz világvége? A dinók is kihaltak, mit gondoltok az emberek örökké fognak élni?
2010. ápr. 28. 01:14
 14/19 anonim ***** válasza:

hagyjuk már ezt a világ vége pánikhangulatot!ne azzal foglalkozzatok, hogy mi lesz, hanem hogy mi van!

szerintem nevetséges ez az egész "elpusztulunk minggggyá" dolog!

Lesz 2012 és ugyanúgy átsiklunk, mint a "nagy 100-ad forulón"...

vagy hogy gondoljátok? kiönt idáig az Atlani? Kitörnek VULKÁNJAINK?

2010. ápr. 28. 01:17
 15/19 anonim ***** válasza:
AMig én élek nem lesz semilyen világ vége.
2010. ápr. 28. 19:13
 16/19 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 28. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
hú egyszer nekem is volt világvégés álmom nagyon durva volt O.o egyszercsak nagyon közel kerültek a bolgyók aztán meg földrengések meg minden
2010. ápr. 29. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Az gondolom, hogy sokat gondoltál rá, de 100%, h nem lesz világvége 2012- ben vagyis lehet de biztos nem jósolnák meg.
2010. jún. 21. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem is csak az, hogy mindenhonnan a 2012 folyik. Hanem nézz szét! Minden nap a Hiradóban hallasz valami természeti katasztrófát, amiben Isten ments de meghalnak. Nézz szét Magyarországon soha a büdös életbe ilyen nem volt 100 évre visszamenőleg. Persze sokszor volt már, hogy 1-1 folyó kicsit jobban megáradt. De nem így!

Olyan mintha átmentünk volna Trópusi éghajlatba. Vagy folyamatosan ömlik az eső, mintha megnyitottak volna egy csapot, vagy épp szárazság 40°C.. Ez nem természetes, itt nem!

Soha életemben nem hallottam még olyanról, hogy minden héten sárlavina temet be egy várost, összerombol egy nagyvárost a földrengés, több tízezren haltak meg csak ebben az évben helyesbítek ebben a 2 hónapban a világon!

Elkezdődött aminek el kellett! Talán az emberek vissza fogják magukat és rájönnek, hogy nem mi vagyunk a legnagyobbak!

Én is ma éjjel álmodtam a világvégéről, elég kaotikus volt, és a vízről szólt.

2010. jún. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!