Valahogy mostanában egyre többet jut eszembe a világvége. álmodok is vele meg hasonlók. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 20:04
2/19 anonim válasza:
Esetleg ha érdekel a téma, ezt tudom ajánlani:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/19 anonim válasza:
Kedves előttem szóló! Ez rohadtul nem vicces, de azért örülök neki, hogy ilyen jó kedved van, de ha értelmeset nem tudsz, legalább ne válaszolj!!
Én is szoktam ilyeneket álmodni, és sokszor eszembe is jut, de ne aggódj, nem lesz világvége!!:)
4/19 anonim válasza:
Bocsi, legelső hozzászólónak írtam az előbb!
6/19 A kérdező kommentje:
20:05..ez tényleg nem vicces!:@ nemtudom honnan szedted de valami elmebeteg lehet a kitalálóa is.:@
20:10 te is??:( :(
2010. ápr. 27. 20:20
7/19 anonim válasza:
bármikor lehet világvége már milliárd évek óta, és az ellenkezője is, ember nem mondja meg mikor lesz vagy mikor nem!
8/19 anonim válasza:
Azért, mert még a csapból is 2012 folyik, amit tévesen világvégének értelmeznek a nagyokosok. Pedig egyáltalán nem a világvége jön, hanem simán csak változni fog a világ.
9/19 anonim válasza:
20.10.-es vagyok, a 2. hozzászóló
Hát, nekem még álmom nem volt róla, de abban a könyvben minden benne van. És igaz, nem lesz világvége, csak változni fog a világ, de elég nagy mértékben :) Mindegy, olvass bele, ha érdekel :)
10/19 anonim válasza:
Jahm, azt hittem nekem írtad >_< bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!