Lemered írni ide a titkodat? (senki se tudja hogy kiírta! ) Na írd! úgylehet könnyebb lesz egy kicsit!
Eszesbe ne jusson 15 evesen eldobni az eleted. 1-2 evenkte nagyon sokat valtozik az ember elete, ertekrendje, foleg ilyen fiatalon, szoval akarmik nyomasztanak most, valoszinuleg mire befejezed a kozepsulit, mar eszedbe sem fog jutni...
A melegseg sajnos okozhat kellemetlensegedet, de hidd el, elegen vagyunk, akik nem akarunk masok szerelmi es nemi eletebe beleszolni.
Hazudni pedig nem erdemes. Valamilyen formaban ugyis visszaut.
hazudok, pedig próbálok leszokni róla
régóta végzek önkielégítést
szerelmes vagyok a 31 éves tanáromba
volt egy időszakom amikor loptam, de csak ritkán
tudom, vagyis sejtem, hogy anyám csalja a nevelőapámat, de nem merek szólni erről senkinek, mert akkor mi jönnénk ki belőle rosszul ( én és a 3 tesóm)
asszem ennyi....
15/L
AZért jól esett most kiönteni a lelkem :D
9 éves koromban loptam egy boltból
tudom az unokatestvérem pasijáról hogy csalja, de már gyerekük is van
beleszerettem valakibe akibe nem lett volna szabad. az illető alkoholista. és mégis szeretem :/
még a legjobb barátnőm szemébe is bele szoktam hazudni
"13 évesen én is leszoptam egy srácot,meg ő is engem...csak én fiu vagyok:-) kiváncsi voltam...
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik."
Ezt nem mondjátok komolyan? A csajt aki 13 évesen ezt csinálta leponzoztátok 55%-ra, ezt a csicskát meg 100ra? Ez mi? Búzanevelede?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!