Vélemény erről? Lejjebb.
Na szóval.. Én egy 14 éves lány vagyok. Most nagy lépés előtt állok... Középsuli stb. Sokáig azt terveztem (óvoda óta), hogy én biztosan magyar tanár leszek. Aztán az utóbbi hónapokban elkanyarodtam a média felé... De most megint a tanárságnál lyukadtam ki. Természetes ilyenkor ez a bizonytalanság? Lehet, hogy csak velem van baj, de én már úgy vagyok ezzel a dologgal, mintha már most döntenem kellene... Pedig még 5 hosszú év... Azon is gondolkoztam, hogy magyar tanár lehetnék, és mellette angol különórákat tartanék, mert az a másik szenvedélyem. Idáig sosem tanultam angolt, mégis csak úgy ragad rám... Már most jobban tudok angolul, mint az osztálytársaim angolos fele. De ezzel is úgy vagyok, hogy ha nem tudok akár csak egy szót is, akkor jön a "de béna vagyok, sosem leszek angol tanár!"... Olyan rossz ez így... Egyébként mindenképpen felsős vagy gimnáziumi tanár szeretnék lenni, mert a picikhez nincs nagy türelmem. Szerintetek képes lennék így összehozni majd a tanári szakmát és alkalmas is lennék rá? Annyira bizonytalan vagyok...
Bocsi a regényért! =)
egy tanácstalan lány
Szerintem természetes, hogy bizonytalan vagy, én már gimibe járok, de még mindig fogalmam sincs arról, hogy mi szeretnék lenni (és az osztálytársaimnak sincs), szeretnék külföldön lakni, meg görényt tartani (olyan aranyosak:)), de jövő héten már biztosan más terveim lesznek... Szóval Te elég eltökéltnek tűnsz (hozzám képest:D), amihez tehetséged is van, és biztos vagyok benne, hogy jó tanár lennél ezek alapján, amiket leírtál, sok sikert hozzá!:)
15/L
22:11
Köszi, ez nagyon jól esett! =)
biztos jó tanár lennél :D
én most vagyok nyolcadikos, szerencsére nyolcosztályos gimibe járok ezért semmi felvételi és egyéb nagy döntések nincsenek, de sokat gondoloztam azon, hogy ha dntenm kéne mrr mennék, és mindig ugyanarrajutottam, h "elképzelésem sincs" és ehhez képest te nagyon jól állsz :D
Szerintem nem ehet megmondani hogy hol a legjobb tanítani, vagy hol rossz (bocs, előző válaszoló, de nem értek egyet veled) azt csak e tudod h számodra hol lenne a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!