Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindenki, akinek van tanácsa...

Mindenki, akinek van tanácsa vagy vélemény, ez normális "testi kinézet"? (részletek kicsit lejjebb)

Figyelt kérdés

Jelenleg:

15 éves vagyok.

Alapjába véve vékony a testalkatom és nem vagyok valami erős csontozatú.

169 cm magas.

52,5 kg a súlyom.

(83,5 cm a mellbőségem.)

(82 cm a csípőbőségem.)

(86 cm a "popsim kerülete".)

2009. júl. 28. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:

hát nemtom, sztem kicsit vékony vagy.

én 165 centi vagyok, 53 kilóval, a fenekem körmérete 93 :D de nincs nagy fenekem, egyáltalán nem, tök normális, mások szerint szép formás.

sztem a tied kcisit lapos. emlékszem, amikor egyszer egy kisebb trauma miatt eléggé lefogytam, 45 kilóra, akkor volt a fenekem 87 körül, de az baromi lapos volt, emlékszem arra az időre, és utáltam is h ilyen lapos.

2009. júl. 28. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jó. Én már nem vagyok fiatal,de tizenévesen úgy szerettem volna olyan csinos,nagymellű,"szexbomba" lenni,mint némelyik osztálytársam,akiket csak úgy körülrajongtak a fiúk,mint a legyek. Aztán ma ,több mint 30 évvel az érettségi után alig ismertem meg a régi "szexbombákat",a nagyobbik részük teljesen elhízott, a laposak,vékonyak pedig 10-15 évet letagadhatnak a korukból. Ez természetesen nem általános érvényű,de az idők folytán a terhességek,stb. után inkább híznak a nők,ez a jellemzőbb.17 évesen 170 centi és 52 kiló voltam és gebének tartottam magam. Ma nagymamaként 60 kilósan remekül érzem magam a bőrömben,és kifejezetten jólesik,amikor nem akarják elhinni,hogy már nagyi vagyok.A popsi kerülete pedig nem feltétlenül jelenti azt,hogy lapos,főleg ha egy karcsú derék is van hozzá. Szóval 15 évesen még nem baj,ha 52 kiló vagy. Hidd el !
2009. júl. 28. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem serdülőkorban ez normális testalkat. én pl. ilyen idős koromban alacsonyabb voltam, de hasonló méretekkel rendelkeztem. azóta 173 centi lettem, 53 kiló, 88/60/93, picit megnőttem -.-" 19/L
2009. júl. 28. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy pár kilót nyugodtan felszedhetsz, de a többi adat, tökéletes!
2009. júl. 29. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó így.

Én 175 cm vagyok, 58 kg és két gyerek után is csupán 83 cm a csípőm. És van kerek fenekem, és nem vagyok sovány!

2009. júl. 29. 08:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddig írt válaszokat :)
2009. júl. 29. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!