Önbizalomhiány leküzdése, de hogyan?
Kb. 16 éves koromig szinte minden nap csúfoltak, bántottak a kinézetem miatt (volt rajtam felesleg, pattanások, meg úgy alapból az a csendes, visszafogott lány voltam). Már ott tartottam, hogy nem mertem olyan ruhát venni magamnak, ami igazán tetszett volna, mert attól féltem, mit fognak szólni hozzá mások..
Később nagyon elegem lett ebből és nagyon sokat változtattam a hozzáállásomon. Azóta rendszeresen edzem, az arcomon már egy pattanás sincs, nagyon oda figyelek magamra, teljesen megváltoztam külsőleg.
Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, de ennek ellenére sincs önbizalmam. Előfordul, hogy visszautasítok férfiakat, akik pl. randizni hívnának, mert arra gondolok, hogy egy ilyen pasi miért pont engem választana? Már maga a beszélgetés is nagyon nehezen idul el, hiába változtam, még mindig csendes vagyok (illetve nem, csak először, az ismerkedés fázisban), ami nagyon zavaró lehet a másik számára is, ezt szóvá is tették már. Nagyon rossz, de fogalmam sincs, hogyan lendülhetnék túl ezen..
Valaki hasonló cipőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!