Önbizalom hiány leküzdése?
Sajnos nagyon pattanásos az arcom, ezért önbizalomhiányos vagyok. Nem is nagyon járok el itthonról. Iskolába sem szeretek járni..
Nem vagyok nagy Facebook "celeb" se, mint a korosztályom (16/F). Lánnyal se nagyon beszéltem még, se barátnőm nem volt.
Azért vagy önbizalom hiányos, mert pattanásos az arcod?
Ez több, mint nevetséges! Na,ne :DDDDDD
Szia, fiú vagyok, 18 éves koromig, azaz mostanáig hasonlóan éreztem magam, sajnos nekem is rendkívül pattanásos volt az arcom.. 1 éve elkezdtem szedni egy gyógyszert, most fejezem be és sokat segített, teljesen eltűntek a pattanások és szeretek reggelente tükörbenézni. Tudsz változtatni a problémádon, fordulj bőrgyógyászhoz, megéri! :)
Mellesleg egy barátom akinek pont most jönnek ki az arcára de fel se tűnik, ezért gondolom másoknak se és kezdem úgy érezni, hogy teljesen felesleges volt inkább a földet nézni, vagy elfordulni nehogy a pattanásos arcomat lássák, minthogy teljes önbizalommal vállaljam magam. Nehéz korszak, de fejben dől el minden, kár jogy én csak most jöttem rá, sok jóból kimaradtam, de neked szurkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!