Félénkség, önbizalomhiány leküzdése?
Nem akartam hosszúra fogalmazni: 15 éves fiú vagyok, és nem nagyon tudok egyedül nyitni újabb emberek felé, társaságban is éppen csak megy. Nem tudok sokáig a szemébe nézni senkinek sem, hamar máshova kapom el a tekintetemet. Legnehezebben a lányokkal tudok beszélni, egyedül ismerkedni, meg egyenlő a lehetetlennel. Van sok barátom a suliban, és az osztályomban is, velük csak az a baj, hogy hamar kifogyok a témákból. A félénkségre visszatérve, szerintem a korábbi gyermekkori sérelmeim miatt alakult ki az önbizalomhiánnyal együtt, csúfolódás tárgya voltam, pedig nem tehettem róla.
Egyébként sokat sportolok, edzek, lányok is mondták már, hogy izmos vagyok (átlag 15 éveshez képest :D) , tanulok is, mellette dolgozom is magamtól. Arcra sem vagyok csúnya, sőt nagyon sok lány szerint kifejezetten helyes.
Szóval minden megadatik, de mit sem érek vele ha nem tudok élni vele, nem VISSZAélni. Válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!