Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért álmodok ilyen hülyeségeket?

Mért álmodok ilyen hülyeségeket?

Figyelt kérdés

Állandóan valami baromságot álmodok.

Pl.: tegnap este azt álmodtam, hogy a 2ik emeleti vécét akartuk eldugítani(osztállyal) és már 30m-es sor volt előtt,minenki oda akart menni elvégezni a dolgát. Még arra emlékszem, hogy 1 tűzoltópalack felrobbant,a hab a fejemre ment,elestem és elkezdtem fulladni,és erre felébredtem.

Múltkor, egy vlamivel normálisabb álmom volt, mert 1 velem egyidős lánnyal találkoztam(cserevakáció) és egymásbahabarodtunk, de amikor már jött volna a jobb rész átvágott az álom egy olyan helyre ahol mindenki halomra öli a másikat, láttam a 2001.09.11-i terrortámadást ahogy a gépek beleütköznek a tornyokba majd fejbevágott 1 fegyver és erre felébrettem.

Ez normális? :O

2010. ápr. 23. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Múltok mesélte egy barátnőm, hogy ő azt álomdta,hogy a sulijukba nyílt egy börtön és az egyik évfolyamtársát vitték be előszőr és csak bilincsben engedték ki és mindenki félt a börtöntől és az egész sulit ilyen biztonsági őrők járták. Azóta kerüli azt a srácot. xd Szval nem agy egydül és szerintem normális. 17/f
2010. ápr. 24. 16:45
 12/16 anonim ***** válasza:

húúúú ne tudd meg hogy én milyen hülyeségeket szoktam álmodni :D pl.tegnap este is,hogy a suliban voltunk,volt valami óránk,és az egyik fiú,aki tetszik nekem a másik osztályból vele volt óránk de aztán egyszer csak megállt az óra és valami diszkó szerűség lett ott,aztán én is akartam táncolni a fiúval,de jöttem értem a szüleim.

én pl.csak akkor álmodok ilyeneket ha este lefekvés előtt kakaóskávét iszom,van mikor direkt,mert kivi vagyok megint milyen baráomság fog velem történni :D

vidd el,szerintem normális,a többi kommentelő is szokott furcsaságokat álmodni :D

ez mindenkivel megesik.

2010. ápr. 25. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:
hidd el*
2010. ápr. 25. 19:52
 14/16 anonim ***** válasza:

első álom: el akartad fojtani az érzelmeidet,megtartani magadnak, de azok felszínre törtek, és elvesztetted az irányítást

második:vágysz arra hogy szeressenek,viszont nem bízol az emberekben,akik megbánt(h)a(t)nak.

jobban kéne ismernelek ahhoz,hogy pontosabban megmondjam,de az álmok nem feltétlenül hülyeségek

2010. máj. 1. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:
az enyém kicsit viccesebb én futok a buldózer elől de télleg és amikor felkelek mindig beb@szom a lábam:S mert az ágyban futok :D még sose láttam ki vezeti csak azt a fém részét láttam
2010. máj. 6. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én leghülyébb álmom: menyasszonyi ruhában vagyok, és egyszercsak egy nagy fekete lyuk keletkezik a szőnyegen. Beleesek, habár egyáltalán nem voltam a közelében. A családtagjaim, akik előtte ott se voltak, megpróbálnak kihúzni. Végül teljesen belezuhanok, és egy csresznye vagy meggyfára esek. Ott nyugodtan eszegetem a gyümit, csakhogy a fa hátradől és lerepít magáról. Utána egy kertbe esek, és focizok. És nem vicceltem. Már kétszer is álmodtam ezt, de még 12-13 évesen. (most 15 vagyok.)
2010. máj. 7. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!