Mért álmodok ilyen hülyeségeket?
Állandóan valami baromságot álmodok.
Pl.: tegnap este azt álmodtam, hogy a 2ik emeleti vécét akartuk eldugítani(osztállyal) és már 30m-es sor volt előtt,minenki oda akart menni elvégezni a dolgát. Még arra emlékszem, hogy 1 tűzoltópalack felrobbant,a hab a fejemre ment,elestem és elkezdtem fulladni,és erre felébredtem.
Múltkor, egy vlamivel normálisabb álmom volt, mert 1 velem egyidős lánnyal találkoztam(cserevakáció) és egymásbahabarodtunk, de amikor már jött volna a jobb rész átvágott az álom egy olyan helyre ahol mindenki halomra öli a másikat, láttam a 2001.09.11-i terrortámadást ahogy a gépek beleütköznek a tornyokba majd fejbevágott 1 fegyver és erre felébrettem.
Ez normális? :O
ezen nincs mit kiröhögni:D
nekem is vannak bolond álmaim, mondjuk mi amikor elmeséljük egymásnak csak nevetünk rajta
És az normális, ha arról álmodsz h szemgolyókat négyelsz fel, és kopaszon, páncélban, kezedben egy balta féleséggel terepjárók után rohangálsz, mint vmi kutya? :S
Vagy, hogy széna bálákból, össze áll egy nagy ember formájú szörny, ami elkezd üldözni, én meg egy Porsche traktorral menekülök előle, miközben megállok egy benzinkúton Coca-Colát venni? :D
19/L
próbáld fel fogni az álmodban szép lassan hogy te álmodsz és akkor azt álmodsz amit akarsz.
nehéz, de nekem bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!