Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért álmodok ilyen hülyeségeket?

Mért álmodok ilyen hülyeségeket?

Figyelt kérdés

Állandóan valami baromságot álmodok.

Pl.: tegnap este azt álmodtam, hogy a 2ik emeleti vécét akartuk eldugítani(osztállyal) és már 30m-es sor volt előtt,minenki oda akart menni elvégezni a dolgát. Még arra emlékszem, hogy 1 tűzoltópalack felrobbant,a hab a fejemre ment,elestem és elkezdtem fulladni,és erre felébredtem.

Múltkor, egy vlamivel normálisabb álmom volt, mert 1 velem egyidős lánnyal találkoztam(cserevakáció) és egymásbahabarodtunk, de amikor már jött volna a jobb rész átvágott az álom egy olyan helyre ahol mindenki halomra öli a másikat, láttam a 2001.09.11-i terrortámadást ahogy a gépek beleütköznek a tornyokba majd fejbevágott 1 fegyver és erre felébrettem.

Ez normális? :O

2010. ápr. 23. 17:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak beteg álmaim, de amúgy normális vagyok. Szóval igen, az.
2010. ápr. 23. 17:27
 2/16 A kérdező kommentje:
De épp,ezaz,ha beszélni próbálnék róla,a szüleim is kiröhögnek meg a barátaim is. :(
2010. ápr. 23. 17:32
 3/16 anonim ***** válasza:

ezen nincs mit kiröhögni:D

nekem is vannak bolond álmaim, mondjuk mi amikor elmeséljük egymásnak csak nevetünk rajta

2010. ápr. 23. 17:35
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Akkor ne beszélj róluk. Én sem teszem.
2010. ápr. 23. 17:35
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Bár az enyémeken nem röhögnének, inkább pszichológushoz küldenének.
2010. ápr. 23. 17:36
 6/16 anonim válasza:
Ne tudd meg én miket szoktam álmodni :s nos, ez csak egy álom, nincs túl nagy jelentősége.
2010. ápr. 23. 17:59
 7/16 anonim ***** válasza:

És az normális, ha arról álmodsz h szemgolyókat négyelsz fel, és kopaszon, páncélban, kezedben egy balta féleséggel terepjárók után rohangálsz, mint vmi kutya? :S

Vagy, hogy széna bálákból, össze áll egy nagy ember formájú szörny, ami elkezd üldözni, én meg egy Porsche traktorral menekülök előle, miközben megállok egy benzinkúton Coca-Colát venni? :D

19/L

2010. ápr. 23. 19:11
 8/16 A kérdező kommentje:
anyás ez nagyon nagy volt. xD
2010. ápr. 23. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Ne egyél sokat lefekvés előtt. Én csak akkor álmodok baromságokat, ha jól bekajálok alvás előtt.
2010. ápr. 23. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:

próbáld fel fogni az álmodban szép lassan hogy te álmodsz és akkor azt álmodsz amit akarsz.

nehéz, de nekem bejön

2010. ápr. 24. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!