Csak én szoktam így érezni magam, hogy lehetne változtatni rajta? 18/F
Figyelt kérdés
Sokszor unatkozok, csinálok fölösleges, vagy nem túl hasznos dolgokat, sokszor vagyok lusta, és úgy érzem, hogy pazarlom az életem, és nem csinálok semmi fontos, értelmes dolgot.2016. szept. 11. 15:09
1/4 szántóvető válasza:
majd ha dolgozol (esetleg családod lesz)akkor visszasírod a békés unalmas napokat.legalábbis gondolom hogy tanulsz és lesz valami normális munkád.
2/4 anonim válasza:
Én is sokszor vagyok így ezzel. Ajánlom a rendszeres sportolást (én pl. jógázom heti 2-szer), legalább a test erősödik kicsit, és több energiája lesz az embernek. Ha egész nap a gép előtt ülsz és unatkozol, akkor szépen fogd magad és biciklizz egy kicsit, vagy sétálj egy kört kint.
Vagy találj egy jó hobbit, ami lefoglal.
Esetleg ilyenkor besegíthetsz a házimunkába az anyukádnak (ha még vele élsz), még ha nincs is hozzá sok kedved, hidd el értékelni fogja, és addig is hasznosan lefoglalod magad.
Sok apróság van körülötted, amivel lefoglalhatod magad.
3/4 anonim válasza:
Miért, egy rendes munkahely sokkal jobb, mint unatkozni egész nap! Ha más nem csinálsz, járjon azon az eszed, hogy vajon milyen értelmes, építőjellegű, dolgot tudnál csinálni.
4/4 anonim válasza:
Nem csak te érzel így. :) Mondjuk én nem sokszor unatkozok, mert olyankor inkább benyomok valami filmet, vagy leülök a géphez, de amikor felállok, sokszor rámjön az érzés, hogy te jó ég, megint elment pár órám tök felesleges dolgokkal... Meg a nyarat is tökre élveztem, nagyon szeretek úszni, biciklizni stb. de valahogy akkor is felötlött bennem egy idő után, hogy oké, jól érzem magamat közben, de kicsit üresek így a napjaim. Amit az egyik válaszoló írt, hogy csomó apró dolgot lehet találni ha figyelmes az ember, azt eléggé igaznak találom, plusz segítség otthon szintén jó ötlet, az ilyenek után mindig emberebb embernek, hasznosabbnak érzem magamat. Amúgy segíteni bárkinek jó érzés, akár korrepetálás, ha valamiből jó vagy, akár bármi más, ha meglátogatsz egy öreg embert (sétálni kísérni, beszélgetni), gyerekvigyázás stb ha ilyesfélékre alkalmas vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!