Hogyan lehetne változtatni azon a negatív érzésen, amit a hivatalos helyeken szoktam érezni (erős izzadás, idegesség, gyomorgörcs)?
Nem, nem csak Te vagy ilyen "béna"...
Ahogy az első is írta megszokod... ez most dupla stressz következménye.
Egyrészt maga a helyzet új, másrész, - bár nem veszed észre - nyilván amúgy is rengeteg dolgoggal kell újonnan megküzdened. És ez csak rá tesz egy lapáttal.
Gondolom, ha friss háziasszony vagy, akkor sok új dolog van az életdben, végérvényesen szakadsz el a szülői háztól, esetleg munkát is mostanság keresel/vagy új munkahely, talán új helyre is költöztél, stb-stb... rengeteg olyan apróság, amit észre se veszel és nem is szabad, hogy láthatóan megviseljen, de valahol tudatalatt rengeteg stresszt okoz...
Nem véletlen, hogy a legtöbb pánikbeteg a huszonpár éves fiatal lányok közül kerül ki, de ne izgulj, ez természetes (remélem, mert én is így vagyok vele :) )...
Megszokod, vagy ha nem, lesznek kézzelfogható napi szintű problémáid amikre koncentrálni kell (főzni mosni a gyerekekre, munkába járni, stb) és akkor már nem lesz időd minden ilyenen stresszelni magad :D
előző vagyok... elég hülyén hangzott... természetesen nem az természetes, hogy pánikbeteg lesz sok lány, hanem, hogy ilyenkor stresszesebb az élet... csak a mai világban ezt sokan nehezebben viselik... sajna...
Mindenesetre, ha sokáig nem javul/rosszabbodik a helyzet... lehet, hogy érdemes elmenni pszichológushoz, de egy kis gyomorgörcs, az még egyáltalán nem ok erre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!