Kinek vannak még ilyen jellegzetes érzései? Írjátok le légyszíves :D
Nekem több is van:
Legjobb az az, hogy a balatoni nyaralónkban hajnalban hallgatom a madárcsicsergést, és közben kel fel a nap. Valami csodálatos megnyugvással tölt el, meg hogy minden tökéletesen rendben van, és itt pihenek a Balatonnál :D
Van még olyan is, hogy autóval (régen dácsiánk volt) megyünk a Balaton környékén napsütésben, és közben egy enyhe kis iszapszag szűrődik be, közben hallom a gumi hangját az aszfalton (ugyan ez igaz egy 280-as Ikarus-ra is)...
Ezekre ha már csak rá gondolok is olyan kellemesen érint... 16/F :D
Nekem tegnap volt hasonló érzésem. Ültem a hintaágyon, és hallgattam a madarak csicsergését, közben a közelgő nyárra gondoltam, és nagyon jól éreztem magam.
Ezen kívül ha csak tehetem, a szabadban költöm el a reggelimet, mert az valami varázslatos érzés.
nekem akkor amikor anya húslevest főz vasárnap :)
mi gyerekek takaritunk és várjuk az ebédet :)
tavaszi nap...stb :)
18L
Futás közben a szabadban a fákat, a füvet nézve, és a friss levegőt belélgezve úgy érzem egy vagyok a mindenséggel... az nagyon jó és nyugodt, olyan teljes érzés.
Aztán nagyon szeretem még az enyhe napsütéses jó időt, amikor kimegyek az udvarra és nézem a halakat a tóban, a köveket fogdosom, vagy csak fekszem a fűben és hallgatom a természetet. Az is olyan jó... olyan harmonikus.
A legtöbb ilyen 'jó érzésemnek' köze van valahogy a természethez,szóval légyszives ne tegyétek tönkre és próbáljatok meg környezettudatosabban élni, köszike. :D
Aztán még azt is szeretem, amikor tudom,hogy minden dolgomat elvégeztem és egyszerűen csak pihenek vagy olvasok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!