Hogyan 'változzak vissza'? Légyszives segíts! (lent)
Nah ebben tudok segíteni, :) a visszaváltozás egy igen egyszerű folyamat. A lényeg a MEGFIGYELÉS és a FELISMERÉS
Ez egész egyszerű gondolt át mi volt a csata alatt, te visszafogottan mégis kulturáltabban szóltál vissza ő meg bunkó paraszt módjára szívatott és még másokat is hívott, ha ezt normálisan megfigyeled leszűrhető, hogy annak a kölöknek nagyon kevés az önbizalma és végre volt valami amivel nagynak érezheti magát és még másokat is hívott mert azt hiszi, hogy ő a fain ember :D nah ez az ami szánalmas, aki ilyenkor érzi magát menőnek meg stb :D de te aki visszafogottabban még ha oltottad is sokkal normálisabb ember vagy és nem kell vele foglalkozni sőt le se kell szarni, úgy kell rá gondolni nézd a szánalmas embert most biztos elélvezett és azt hiszi, hogy ő a Jani :) de az ilyen embereknek elég borzasztó élete szokott lenni, mert nagy a szája ami az életben a pofont várja, mert az ilyenek kapnak ám. :) Szóval nem kell vele foglalkozni, legyinteni kell rá és röhögni rajta, hogy nézd a bolondot azt hiszi nyert,de csak élvezi, hogy IQLightos, te pedig éled boldogan vidáman az életedet tovább vidáman, kis buzgó boldog ember ként :) és elkönyveled magadban, nah a bolond most legyen boldog önelégült. Ide illik a mondás: OKOS ENGED SZAMÁR SZENVED. Szóval tojd le, felejtsd el és légy vidám önmagad ismét:) én ezt javaslom :D
Bocsi, hogy embert írtam, csak nem tudom, hogy hány éves vagy és nem akartam gyereket vagy felnőtett vagy egyéb ilyet írni. :) És a sok mosolygós Smile is felvidít xD
:D
apropó pofon.. azt kihagytam hogy azt is kapott egyet tőlem, de csak egy finom kis pofon:D ennyi volt az összes kb amit vétettem ellene. jó érzés volt.:) amikor oltogattak arcsimogatásnak emlegette, de amikor megkapta piros lett és nekem akart ugrani csak a fiúhaverok lefogták:D életem egyik legszebb napja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!