Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rendbe kéne magam tenni. De...

Rendbe kéne magam tenni. De hogyan?

Figyelt kérdés
Először is egy kicsit magamról: 16/L vagyok nincsenek komplexusaim a súlyomról,kinézetemről egyszóval a külsőmről. A baj az, hogy ami odabent van...az egy rakás kaki. Nem vagyok depressziós és nem is hiszem magam annak. A legnagyobb bajom az, hogy egyáltalán nem vagyok kiegyensúlyozott, állandóan hullámvölgyekben járok ami kihat a kedvemre és a tanulmányi eredményeimre is. Lehet, az is a baj, hogy nem ismerem önmagam...nemtudom. Valaki tudna segíteni? Hogy lehet ezt "leküzdeni"? Volt már valakinek ilyen?
2010. ápr. 21. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

(tegnap 22:25)

Ejnye! Ilyen későn is netezel még? A korodbelieknek már 8-kor ágyban kellene lennie... Szóval máskor hallgass meg egy esti mesét a mamitól, és ha utána lenne még kedved játszani, ne ezen a honlapon tedd meg, kérlek!

Légy jó kisfiú!

2010. ápr. 26. 17:43
 12/12 A kérdező kommentje:

22:25 ha emó lennék akkor nem írnék ide, hanem egy sötét sarokban sírnék vagy vagdosnám az ereimet...szal ennyit erről.

Többieknek köszönöm! A magnéziumot meg kipróbálom :)

2010. ápr. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!