Rendbe kéne magam tenni. De hogyan?
Mondanál olyat, amitől rossz lesz a kedved, vagy ami zavar(kölső körülmények, események,esetleg tulajdonságaid, vagy mások tulajdonságai)? Nyilván nem fogom tudni megoldani a problámád így neten keresztül, csak valami , kiindulópont lehetne számodra. ( Mert ugye neked kell igazából rájönnöd, hogy mi a problémád valójában, mert te sem vagy vele tisztában)
Vagy ha komoly a baj, akkor egy pszihológusnak. Inkább ahhoz menj, ne pszichiáterhez szerintem.
Ezt bizony én is átéltem(átélem).
Ami segíthet, az egy rendszeres tevékenység, "biztos pont". Ez esetemben a futás.
Esténként, amikor futok, kiszellőzik a fejem, lenyugszom kicsit. Az elején nehéz volt, elfáradtam ... , aztán később egyre jobban ment -> ez sokat javított az önbecsülésemen.
Nem azt akarom mondani neked most, hogy fuss, hanem azt, hogy találd meg te is magadnak azt valamit, amibe kapaszkodhatsz.
Lehet, hogy ez így hülyén hangzik, de hidd el, működik!
16/f
(+
az üzeneted és saját válaszaid alapján inkább egy összeszedett és határozott ember benyomását kelted
Szóval ... nem lehet ott nagy gond! ;)
)
Sokminden van amitől rossz tud lenni a kedvem. Magasan vezeti a listát apám.... aztán ha anyum rossz kedvű és káromkodik össze vissza...akkor menekülök...aztán ha valami nem sikerül a suliban, ha egyedül érzem magam...ha látom h majdnem mindenkinek van pasija, nekem nincs... Igazából ennyi. Orvoshoz/pszichológushoz tuti nem fogok elmenni, leginkább mert nincs időm rá. Amikor rendszeresen sportoltam (pár hónapja) akkor is tök ugyanez volt a szitu.
Áááááááááh tiszta kiakasztó. -.-"
Szia!
Először is, biztosan nem vagy kaki. :-) Az írásodból is rá lehet jönni, hogy te egy értelmes, okos, jószívű emberke lehetsz.
Igazából én is így érzem magam, ahogyan te. Bár én még a baráti társaságomban sem érzem mindig jól magam, úgyhogy én még a "súlyosabb" kategóriába tartozom. :-)
Sokszor olyan dolgokat teszek, hogy magamra sem ismerek. Sok énem van, de legtöbbször csak az unott, csendes jön elő, viszont van a jókedvű is, amikor olyan jól eltudok hülyéskedni, nevetgélni, egyszerűen jókedvem van. Bár sajnos ez nagyon ritkán jön elő.
Legtöbbször rossz kedvem van a suli miatt, attól hogy nincsenek barátaim, és hogy a hétvégéket mindig unatkozással töltöm. Nem tartom magam egy csúnya lánynak, bár az alakommal nem vagyok megelégedve. Őszintén szólva sosem volt önbizalmam, talán itt a gond.
De az előző fiú tanácsát meg fogom fogadni és eljárok majd esténként futni. :-) Azt tanácsolom neked, hogy te is találj valamit amit szeretsz, ami igazán leköt. Próbálj minél többet emberek között lenni, és nézz vicces filmeket. Szervezz programokat, menj el barátaiddal kirándulni vagy csavarogni, mozizni.
Az ilyen programok jókedvre derítik az embert. :-)
Sok sikert neked, és fel a fejjel!
17/L
Én is teljesen így érzem magam.és engem is nagyon idegesítenek ezek a hangulatváltozásaim,egyszerűen nem tudok mit kezdeni már vele:Sbár nekem van barátom,de ezért sokszor vele is hülyén viselkedek és nem érti,mi bajom van,miért vagyok ideges..igazából én sem értem magam.de teljesen azok a bajaim,ami neked és a 16:28-as válaszolónak is..úgyhogy én ezt teljesen megértem:)én mostanában szedek MagneB6-ot a magnéziumhiányom ellen,de mivel az nyugtató is,elég jól megnyugtat és sokkal jobban érzem magam tőle.esetleg ha gondolod,valami gyengébb nyugtatót szedhetsz,vagy foglald el magad(pl.ahogy előttem írták,a futás is jó),vagy ha van valami hobbid,csináld azt:)remélem,tudtam kicsit segíteni és megoldódik majd a gondod:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!