Ez kamaszkor miatt van?
14 vagyok. Mindenkivel jóba vagxok az osztályba sok barátomvan, mindig azt mondják hogy cuki vagyok... Még a tanárok is. De ez nem zavar,hisz szeretek a középpontban lenni. Na de mostanában rohadt bunko vagyok mindenkivel. Osztálytársak,barátok,család... Ezen hogyan tudnék változtatni? A szüleim szerint felgma vagyok a barátaim szerint bunkó . jó az tény hogy mindig is kimondtam hangosan ha valami nem tetszett, vagy könnyen megsértettem másokat mert elmondtam a véleményem de ezt"szerették"bennem és elfogadták
De most más most krotizálik mindenkit bunkózok mindenkivel beszólogatok a szüleimnek vissza dumálok ,csúnyánbeszélek. Pedig nincsenek a környezetembe ilyen emberek akiktől "átvehettem"volna ezt a stílust.. pedig nem ilyen vagyok. És nem tudom miért lettwm ilyen. Tudnátok valahogy segíteni? Hogy kevésbé legyek bunko?
Ja, működnek a hormonok.
Megoldás: Gondolkozz, mielőtt megszólalsz.
Ezeknek nem sok köze van a hormonokhoz. Kérdező, nagyon egyszerű a helyzet. Próbálj magadon erőt enni, hogy ne beszélj így. Amikor valamit akarsz mondani, gondold át, hogy "Na mit is mondanák? Ja igen, akkor azt nem mondom."
És gondolj arra is, hogy ez a barátaidnak nem teszik. Ne legyél ilyen. Legyél kedves. Akkor cuki vagy, de ha csúnyán beszélsz lány létedre, akkor már nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!