Ti mit szólnátik egy ilyen kamaszhoz?
Nagyon sokat poénkodik, és sokat beszélget az emberekkel. Minden témához hozzá tud szólni, a kedvence a történelmi téma. E mellett Heavy Metal zenét hallgat, és dohányzik. Külsőleg egyszerű ruhákban jár, és jóképű. Az iskolában 2.8 as átlaga volt év végén, de az idei tanévben jobb akar lenni (és tud is).
E mellett minden felnőtt szereti, mert értelmesen el lehet vele beszélgetni.
A kamasz (én) 15 éves gimis.
Teljesen átlagon, nagyképű kiskamasz vagy. Ennyit tudnék mondani.
42 Nő
Átlagos kamasz:
- Azt gondolja, érettebb a kortársainál. Mind ezt gondolja, csak szólok. ;)
- Én is metált hallgattam, nagy cucc.
- Dohányzik, szóval gyenge lehet az önbizalma, mert azt hiszi, ettől tűnik felnőttebbnek (ebből látszik, hogy a többi részben bizonygatott magabiztosság csak álca). Ebben a korban szinte kizárólag a társak elismerése iránti vágy miatt szoknak rá.
- Bűn rosszul tanul, ennyi átlagot még egy jól idomított csimpánz is össze tud szedni a mai oktatási rendszerben.
És hogy mit szólnék? Sürgősen visszavennék a zsebpénzből, hogy ne legyen pénze bagózásra, próbálnék vele többet beszélgetni a világról, hogy helyre tegyem az ő szerepét benne. Nem örülnék, hogy el van szállva magától, és igyekeznék segíteni neki, hogy reálisabban láss magát. Próbálnék segíteni neki valami célt találni - ha már nem elég felnőtt ahhoz, hogy maga találjon - amiért érdemes tanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!