Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mit szólnátik egy ilyen...

Ti mit szólnátik egy ilyen kamaszhoz?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat poénkodik, és sokat beszélget az emberekkel. Minden témához hozzá tud szólni, a kedvence a történelmi téma. E mellett Heavy Metal zenét hallgat, és dohányzik. Külsőleg egyszerű ruhákban jár, és jóképű. Az iskolában 2.8 as átlaga volt év végén, de az idei tanévben jobb akar lenni (és tud is).

E mellett minden felnőtt szereti, mert értelmesen el lehet vele beszélgetni.

A kamasz (én) 15 éves gimis.

2016. aug. 11. 07:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Megb#sznám.
2016. aug. 11. 09:29
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Beképzelt, okoskodó és még buta is mellé.
2016. aug. 11. 09:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bókokat, biztos buta vagyok ;). Tudom az átlagom most rossz volt, de kijavitom. Céljaim vannak és küzdök is érte.
2016. aug. 11. 09:37
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Én szülőként csalódott lennék az átlagod miatt, illetve a cigizés miatt is. Értékelném, hogy javitani szeretnél, a cigiről pedig próbálnálak lebeszélni.

Egy kicsit neked szöktek itt, de szerintem egy átlagos kamasz vagy. :)

A céljaidat pedig ne add fel, az erősségeidre összpontosits!

2016. aug. 11. 09:57
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Buta nemcsak az átlag miatt vagy. Cigi miatt is. 15 évesen mindkettőért szégyelhetnéd magad. Szüleid is csak dísznek vannak.
2016. aug. 11. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
szerintem nincs veled gond, hasonló voltam én is, csak még ittam is mellé :D majd megjön az eszed idővel, csak ne kallódj el.
2016. aug. 11. 11:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Mindegy itt izelnek de nem ők énekelnek egy zenekarba :) Illetve minden hangszeren tudok valamilyen szinten.
2016. aug. 11. 11:34
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
És az arcodra élveztek már?
2016. aug. 11. 11:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj, még egy énekes polihisztor zenész is mellette.

Figyelj, a klasszikus mondás igaz ám, "attól még, hogy nem értenek meg, nem vagy művész"

Nem ártana ha lenne egy B-terved ha a tiszavirágéletű önpusztító metál karrier mégse jönne be

2016. aug. 11. 12:39
 20/21 anonim ***** válasza:

nem kell bántani azzal hogy mennyire rossz.

hiszen ki az aki tökéletes.

tény hogy nem olyan jó az átlaga de majdnem közepes,az viszont igaz hogy igy nehéz bejutni egy föiskolára vagy egyetemre.

a metált én még mindig birom de nem a zene a stilusom és az ahoz tartozó életvitelem.

a cigi viszont nagyon rossz főleg ijen fiatalon.

te tudod csinálj amit akarsz.

2016. aug. 11. 15:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!