Hogy tudjak felelem nelkul barhova menni?
Az egyeb kerdesekhez irom ezt mivel.... kb 3 kerdesem is lenne ( megszegem a szabalyt) ...
Eloszor is szeretnem tisztazni hogy en nem vagyok szociofob csak nagyon a szivemre veszek barmit.. melankolikus vagyok , de reszben szangvinikus is mivel szoktam tarsasagokba jarni.
A baj altalanosan az lenne hogy tarsasagokba mar nem tudok szohoz jutni ( regen tudtam ) ..nem jut eszembe semmmi erdekes es elvesztettem a remenyt , mindenki kikozosit
Az egyetlen jo dolog hogy van egy gyonyoru baratnom aki megerto es oszinte , majdnem 2 eve egyutt vagyunk , es ma megkerdezte ha mennek vele furdeni es megmondtam neki hogy nem tudok uszni .. es hemangiomom is van ( piros folt a labamon ) de persze ez leginkabb csak mentegetozes.. meg is haragudott kozolte h ezentul sehova sem hiv... de en nem miatta nem megyek sok helyre hanem mert szegyellem magam... mikor a rokonai elott is vagyok v vlmi nem tudok beszelni..elakad a szavam es nem szeretem
Tehat segitsetek...hogy kezdjek el nem felni menni valahova ? pl anyam tegnap is lekuldott venni telefonkartyat es feltem... meg gumit sem merek venni (ez nagyon kiakaszt) .
Nem tudok egy csomo mindent - ezert van az hogy tarsasagban nem ervenyesulok...de mar elkezdtem olvasni mindenrol amit nem ertek ..most viszont az a baj hogy tuleroltetten probalok dolgokat tanulni es megerteni es mar erzem hogy nem sok van a szkizofreniaig..
Aszkezis hajlamaim vannak... nem reg elvagtam a kezem csaladi bajok miatt
Ne ajanljatok pszichologust mert romaniaba elek es nem tudok jol romanul igy hat pszichologushoz sem merek menni ( ugyis mindehova csak anyammal megyek ) ..SEGITSETEK
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!