Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sulis problémám van. Mit...

Sulis problémám van. Mit tegyek? Fogalmam sincs.

Figyelt kérdés
Anyukám elszeretne vinni kozmetikushoz szemöldököm kiszedetni, mert tudja, hogy nagyon zavar, viszont az osztálytársaim cikiznek miatta hogy középen is kiszedtem. Pedig ők is szedik. Félek megmondani anyunak hogy emiatt nem szeretnék menni, pedig vágyom rá! Nem akarok megint kirekesztve lenni. Tanácstalan vagyok. . Mit tegyek, hogy majd ne zavarjon, hogy suliba megyek? Vagy ne is menjek? (ja és mondták hogy 12 évesen ne foglalkozzak magammal 15 évesek se csinálják és 21 évesen majd kezdhetem. ) 12/L ?

2016. ápr. 3. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Ilyenekkel ne is foglalkozz. Te szemöldököd, ha zavar, akkor szedesd ki. Ez teljesen elfogadott dolog, mevetséges, hogy az osztálytársaidnál az a menő, hogy emiatt "kirekesztenek".
2016. ápr. 3. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Ja és hogyne foglalkoznál már magaddal? Alap természetes dolog, hogy foglalkozunk magunkkal, 12 évesen is. Természetesen nem túlzásba vinni.
2016. ápr. 3. 22:15
 3/8 Szofi11 ***** válasza:
100%

Menj csak el a kozmetikushoz és csináltasd meg a szemöldöködet. Nagyon jól fogod érezni magad és ha a társaid ezért piszkálnak, nyugodtan megmondhatod nekik, hogy ez nem téma, de majd ha öt év múlva egymástól fogjátok kölcsönkérni a sminkkészletet és a hajvasalót, akkor jusson eszükbe, hogy milyen "okosan" viselkedtek, amikor te már elkezdtél foglalkozni magaddal, ők meg ezen viccelődtek.

Állj ki magadért, ha foglalkozni szeretnél magaddal, tedd azt!

Az igényesség és a szépségünk kiemelése minden lány, minden nő joga és kiváltsága. Aki nem akar igényes lenni, az megteheti csöndben is.

2016. ápr. 4. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak félek.Van két aljas lány és mindent rám próbálnak érteni.MA reggel is a gonoszabbik elkezdi hogy van egy őrült csaj a sulival mindig a könyveivel jár be a kezében.. szánalom.(én reggel ismételtem szlovák nyelvet és azért vittem)...
2016. ápr. 4. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:
és a fiúktól is félek.. Meg kérdeztem tőlük , hogy inkább legyek majom? azt mondták hogy sokkal jobb lenne...(hozzáteszem sokan mondták féltékenység az oka... (egyik lány: sovány , kiálló fogak , szemüveg másik lány:duci , tokás ) (én : sovány,hosszú kezek , lábak , töpszli orr :D)
2016. ápr. 4. 19:24
 6/8 Szofi11 ***** válasza:

Foglaljuk össze: van két nagyszájú iskolatársad, akik valamilyen okból szeretik rajtad köszörülni a nyelvüket. ketten általában erősebbek az ilyen emberek. Az önbizalmadon kellene egy kicsit turbózni, mivel amiket írtál, a szemöldök kiszedése, könyvek az iskolában (ez valóban őrület lehet... :-)), csak azt jelzik, hogy jó alany vagy a buta játékukhoz.

Észrevették, hogy ez rosszul esik neked, pedig te is tudod, hogy hülyeségeket mondanak, ráadásul ha csinosabb vagy náluk, az még egy ok lehet, hogy piszkáljanak. Ők most erősebbnek érzik magukat, mivel minden butaságukat magadra veszed.

A nagyobb lányok már okosabban kezelik a versengést, a felnőtt nők inspiráljàk egymást. Persze, csak ha intelligensek a felek.

A fiúktól nem kell kérdezned a szemöldök kiszedésről és egyéb női praktikákról, az nekik kínai. :-)

Csinálj bármit, amitől jobban érzed magad, ami tetszik és vállald. Ez a te döntésed, más úgy dönt, ahogy akar.

Egy idő után, ha nem reagálsz a piszkálódásukra, meg fogják unni és mást keresnek helyetted. Szóval pókerarc és akár meg is mosolyoghatod őket, ha tudod, hogy butaság, amiket mondanak.

2016. ápr. 5. 14:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben..Köszönöm..:D Tegnap már stréber is lettem ... Mert suliba tanultam 2 dologra és mert megkrédeztem a házit... :D
2016. ápr. 6. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekel, hogy majd, ha továbbtanulásról lesz szó, akkor az állítólagos "stréber", vagy ők fognak többet elérni. 10 év múlva neked lesz út a lábad elött, ők meg majd szívják a fogukat, hogy "persze, ha tanultam volna".
2016. ápr. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!