Az lenne a nagy problémám, hogy kizártam magam a saját autómból. Bent maradt a slusszkulcs. Mivel a pótkulcsot nem találom, így fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele. SKODA FELICA 1.3-as 97-es benzines. Esetleg valakinek valami ötletet?
Ki lehet feszíteni annyira az ajtót felül a b oszlop mellett, hogy egy drótot be tudj játszani. Az ajtó és az oszlop közé bedugsz egy ruhadarabot, és csavarhúzóval kicsit tudod kifeszegetni. Így nem esik kár a fényezésben.
A drót végét hajtsd kampósra (jó lenne valami masszívabb drót, ami nem hajlik könnyen), azzal meg próbáld a zárnyitót felhúzni. Nekem így sikerült kinyitnom a kocsimat múltkor 10 perc szenvedés után. Idegőrlő tud lenni. :)
Sok sikert.
köszi a válaszokat!
Lehet inkább beverem az egyik hátsó ablakot és majd bontóból nézek másikat!
na ez a cipőfűzős dolog nagyon komoly! :D
Egyszerű és nagyszerűnek tűnik!
Holnap ki is próbálom.
nah először is nő vagyok :)
a párom ugyanígy állt tanácstalanul, mi bezártuk a pótkulcsot a kocsiba :)
drót, végén csúszócsomó, ami dróthosszú, azt szépen bedugtam az ajtó felső gumitömítésén a fém mellett, rájátszottam az ajtózárra, meghúztam a madzagot és már bent is voltunk :)
igaz, ez egy 3-as golf volt.
remélem segítettem valamicskét
sok sikert!
bár ez
Én is jártam így, szóltam egy helyben lévő autó szerelő műhelybe hogy tudnak e segíteni, ki jött egy faszi, és az oszlophoz gyömöszölt egy légpárnát, amit egy olyan pumpával fújt fel mint a vérnyomás mérő pumpája, de maga a légpárna is hasonlított a vérnyomás mérőre amit a kezedre húzol... na a lényeg azt szépen felpumpálta, és lett egy akkora rés ahova be fért egy dróttal, kampót hajlított a végére, és egyszerűen ki halászta a slusszkulcsot, de előbb a gombot próbálta elhúzni, vagy is inkább rigli, egy daevo lanosról van szó... és ott ilyen rigli szerűség van...az nem jött össze jött a kulcs, és az egyszerűen rá akadt a kampóra és ki szedte.
neked is az oszlopnál kéne óvatosan feszíteni ahogy írták is előttem hozzá szólók, és úgy meg próbálni ki halászni a kulcsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!