Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az lenne a nagy problémám,...

Az lenne a nagy problémám, hogy kizártam magam a saját autómból. Bent maradt a slusszkulcs. Mivel a pótkulcsot nem találom, így fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele. SKODA FELICA 1.3-as 97-es benzines. Esetleg valakinek valami ötletet?

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 18:33
1 2
 11/19 anonim válasza:
Más is járt így. Hol laksz? Ha itt akkor küldöm apáékat ők meg tudják oldani. Igen, egyszer apa is járt úgy, ő a szolgálati teherautójával. egyszerűen ki kell csavarozni az üveget s úgy kinyitni.. Hívj segítséget hátha, na meg lehet holnapra meglesz a pótkulcs..
2013. szept. 28. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
én is bezártam egyszer a kocsimba, de addig feszegettem az ajtót hogy egyszer csak kinyílt
2013. szept. 28. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Hö-hö-hő. Autólopáshoz online segítség? :-):-):-)

Király!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

2013. szept. 28. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Azzal nem sokat érsz, ha felfeszegeted az ajtót, attól még nem fogsz tudni ellopni egy autót sem :) Amit meg igen, az felfeszítés nélkül is menne.

Tudod, a slusszkulcsot pont ezért találták ki :)

2013. szept. 28. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezért nem árt ha az ember néha egy kicsit szerelgeti otthon az autóját.

Pl: lebontani az ajtókárpitott és megnézni, hogy hogyan működnek benne a mechanikai szerkezetek, stb. . . .

(pontosan az ilyen "baklövések" miatt)

-és akkor lehet, hogy többet tudnál a saját autód kinyitásával kapcsolatban. ;-)

2013. szept. 29. 01:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Na ez viszont igaz :)
2013. szept. 29. 01:50
 17/19 EagleHUN ***** válasza:
Az autómentők is hasonló módszerekkel dolgoznak, mint amiket itt leírtak sokan. Csak azok hívása pénzbe kerül, de ha van valamilyen autóklub tagságod, akkor olcsóbb lehet mint üveget cseréltetni. Viszont vigyázni kell újabban mert történtek olyan esetek hogy a benzinkutas lebeszélte az autóst a saját klubjának hívásáról, és adott egy telefonszámot neki. Ki is jöttek, meg is csinálták ugyancsak egy dróttal, aztán elkértek egy horror összeget érte!
2013. szept. 29. 10:40
 18/19 A kérdező kommentje:

Sikerült kinyitnom az autót. Kb fél óra alatt.

A cipőfűzős módszer vált be...

Köszönet a videóért!

2013. szept. 30. 09:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Én fürészlappal lenyúltam az üveg mellett, kipecáztam vele a belsö nyitó összekötöjét, sikerült megynyomnom ,és igy kinyitni.
2013. okt. 2. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!