Miért jó naplót írni?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvasatam hogy ez hasznos2010. ápr. 19. 18:38
11/15 anonim válasza:
Én szoktam naplót írni és felnőtt koromban majd biztos jókat fogok röhögni, hogy milyen hülyén gondolkodtam xD
12/15 anonim válasza:
én folyamatosan vezetem a naplómat.
sztem ez télleg egy tök jó dolog. csak belelapozok és bármit visszaolvashatok. ha épp ki vagyok akadva vmin, elolvasom, és kitalálom hol szurtam el.:)
am meg érdekes visszaolvasni h kicsit régebben, akár egy vagy több évvel ezelőtt mennyire másképp gondolkoztam.:)×D
13/15 anonim válasza:
én 7 éve írok naplót, hát már most is jókat röhögök azon, amilyen régen voltam XD haláli :D
14/15 anonim válasza:
én kiskorom óta írok naplókat,és mindig sokat segített.ha gondod van,kiírhatod magadból,és velem számtalanszor előfordult az is,hogy egy adott élethelyzetben nem tudtam,mi lenne a megfelelő lépés,és ahogy leírtam részletesen a helyzetet a naplómba,közben rájöttem a megoldásra,mert kénytelen voltam pontosan megfogalmazni,átláttam,stb. meg egyszerűen jól esik.és segíti az önismeretet is.
15/15 anonim válasza:
Én ha rosszat írok le a naplómba, akkor csak még dühösebb leszek. Ha meg jót írok le, akkor is ugyanolyan boldog maradok. Meg szerintem az emlékeinket inkább képekben, videókban, versenyek esetén oklevelekben vagy érmekben kéne megtartani. Úgy sokkal egyedibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!