Miként találhatnám meg újra a boldogságomat, motiváltságomat az életben?
Teljesen elvesztettem a motiváltságomat az életben.
Egyetemista vagyok, elsőéves. A régi barátaimmal kezdjük elveszíteni a kapcsolatot, mivel máshol tanulunk.
Máskor mindig volt valami amit várhattam, amiben örömömet lelhettem. Mostanában nem tudom, mit várok az életemtől és elegem van ebből.
Már öt-hat éve az az álmom, hogy utazhassak.
Ezért mostanában mindig arról álmodok, hogy elmegyek egy évre au-pairnek. Akkor világot láthatnék, pénzt kereshetnék, nyelvet tanulhatnék és rengeteg új élményben lehetne részem.
De nem tudom, hogy ez jó döntés-e. Olyan jónak képzelem el az egészet, pedig lehet, hogy rossz döntés lenne.
Ráadásul amikor tavaly felhoztam az ötletet, a szüleim hallani sem akartak róla. Nem merem még egyszer megemlíteni.
Kezdek emiatt megőrülni. Gondolataimban folyton máshol vagyok, más emberré válok...
Nem tudom mit tegyek :((
Semmi tapasztalatom a külföldi melóval kapcsolatban, de ha eddig Magyarországon sem dolgoztál nyaranta vagy suli mellett, akkor ez nagy falat lenne Neked. Nagyon sok idődet felemészti. Suli mellett is elég durva melózni, bár attól függ milyen suliban van az ember.
Mindemellett külföldön kerülhetsz valami rossz családhoz is és akkor nagy szívás van. Egyedül meg gondolj bele, kimész és senkit nem ismersz, lehet a környéken nem is nagyon lesz olyan ember akivel tényleg jól kijönnél. Persze ez egy kicsit pesszimistább hozzászólás.
Szerintem egy kicsit éld bele magad az egyetemi életbe. Járkálj sokat a haverokkal és bulizgass... ja és keress egy pasit magadnak, az sokat segít majd. (Amennyiben férfi lennél akkor meg csajozz be ezerrel.)
Jobb tippet és tapasztalatot hirtelen nem tudok adni. Esetleg keress valami jó hobbit: fotózás, korizás,...
Szia,én jóval idősebb vagyok és a tapasztalás jogosít fel hogy válaszoljak.Persze,hogy rossz Neked,mert elvesztetted a középisk.barátaidat.Próbálj meg beilleszkedni,haverokat keresni az egyetemen.Hiába sírod vissza a középisk barátokat,Ők sem a régiek már,változik a világ,változz Te is!Fogadd el az új helyzetet és kaméleon módjára illeszkedj bele,hidd el nemcsak Neked rossz,hanem a többi elsőéves is hasonló gondokkal küzd,csak nem tudtok egymásról.Kérj tőlük jegyzetet,vizsgázzatok együtt,ajánld fel hogy segítesz a tanulásban,hidd el Ők körólötted ugyanerre várnak.
Megváltozott az életed,feljebb léptél,ídősebb lettél,találd meg "Új önmagad!"Ez is Te vagy!Eddig is volt ami érdekelt,biztos most is van!Menj emberek közé,én az állat-tartást nem javasolnám,mert az még jobban bezár,viszont keress olyan hobbít,szórakozást ahol emberekkel ismerkedhetsz meg és egyedül is mehetsz pl tánc,túra.
Ne menj külföldre dolgozni,ezt én sem javaslom.Gondold át,ott ugyanúgy nem lesz senki akit ismersz,új környezet,stb.Cseverből vödörbe!
Ugye mikor egyetemre mentél voltak céljaid?Fel a fejjel,vedd elő ezeket!
Szüleidet kérd meg menjetek nyaralni,vagy a túratárs oldalon csatlakozhatsz csoporthoz.Az jó ha az ember szeretne utazni.
Ja és végül még egy fontos,fejleszd a személyiséged!Olvass idevágó könyveket,IQ teszt,agykontroll,agytréning!Foglalkozz önmagaddal!Soha ne felejtsd el legalább magaddal legyél jóban!
Fiatal vagy Tiéd a világ!Használd ki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!