Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A naploiras segített valamiben...

A naploiras segített valamiben? 📒

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni naplót írni, és szeetnem megkerdezni, hogy neketek segített e valamiben,ha igen, miben? És ti hogyan írjátok? Csak a legfontosabb eseményeket, v az aprosagokat is? Kedves Naplóm? Bocsi a sok kérdésért, egy csomó hasonló kérdést elolvastam, de gondoltam, megkerdezem, hátha tudrok valami újat 😊☺ és milyen visszaolvasni? Mennyi ido után szoktatok? És milyen gyakran írtok bele? Előre is köszi 😗😘

#napló #☀
2016. aug. 9. 10:48
 1/7 j-eszköz válasza:

A naplóírás sok időt vesz el. Azt az időt használhatjuk jobb dolgokra is.

Jó, ha van egy füzetünk, amibe a hasznos infókat leírjuk – azokat, amiktől jobb lesz életünk.

Ezeket az infókat jó többször elolvasni, és jó többször elgondolkozni rajtuk, mert a napi történések könnyen kiszorítják tudatunkból a hasznos infókat.

Ez a füzet lenne saját Bibliánk.

2016. aug. 11. 11:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Hmm...köszi ez erdekes
2016. aug. 11. 13:17
 3/7 anonim válasza:
Nos, én apró dolgokat is megosztom vele (de nem olyanokat, hogy anyu mit főzött vacsira, dehogy 😂) peldaul, hogy talalkoztam a baratnommel, es elmenrunk fagyizni,hogy mirol dumalgattunk meg ezek. A naploiras novelte a kreativitasom, azt eszrevettem. Regebben nem volt tul sok, de ugye nekem is megvan a hires nemes "nyird ki ezt a naplot' es ott (is) eszrevettem, hogy elegge szepen rajzolok bele, meg ugy ertelmezek minden feladatot, ahogy akarok. Es meg valami :D Hat, en nem szoktam "Kedves naplómozni" a bejegyzes elejen, csak leirok mindent meg a datumot. De ez emberfuggo :)
2016. aug. 12. 08:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Juj azt én is imádom :) koszi
2016. aug. 12. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Abban segít hogy emlékezzek dolgokra,az első naplómat elolvasta valaki,és elég dühös lettem,plusz bennem volt hogy ne tudja többet senki elolvasni és kidobtam...

Azóta is nagyon bánom,szívesen olvasnám mit éreztem akkoriban,mert az egy fontos időszak volt az életemben. Ezenkivül talán jobban megismerem magam.

Csak a számomra fontosakat írom,mert x év múlva nem nagyon fog érdekelni hogy kivel beszélgettem aznap vagy hogy elmentem sétálni.

Igen,én úgy szoktam új bejegyzést kezdeni hogy odaírom hogy Kedves Naplóm.

Nem szabok időt hogy mikor olvassam vissza,amikor már nem emlékszem mit írtam és érdekel akkor szoktam visszaolvasni.Egyébként nagyon jó visszaolvasni,érdekes látni hogy mennyit változtam,hogy mit gondoltam valamiről,esetleg hogy milyen sokat változott valakiről a véleményem.

És jókat szoktam néha nevetni azon hogy mit írtam régen.:D

Milyen gyakran írok,változó,amikor történt valami fontos vagy ha a gondolataim akarom leírni valamiről,ez van hogy havi 1 alkalmat jelent,van hogy heti 2-őt is.

2016. szept. 14. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem segített. Én általában a felgyülemlett rossz érzéseimet írtam ki magamból és hatásos volt. Utána sokkal felszabadultabb voltam.
2018. jan. 21. 09:31
 7/7 anonim válasza:

Régi kérdés, de azért én is megosztom a tapasztalataimat, hátha valaki még olvassa.

Most 16 éves vagyok, 12 éves voltam, amikor először elkezdtem naplót írni. Voltak kimaradások, de végül is azóta írok. Én nagyon szeretem, de sajnos nincs mindig rá időm vagy kedvem, meg csak akkor írok, ha egyedül vagyok, mert senki nem tud róla, nehogy elolvassák.

Nem írok olyat, hogy kedves naplóm, csak felírom a dátumot és elkezdem írni. Mi volt aznap, ha valami fontos esemény volt, az mindenképp, véleményem dolgokról. Visszaolvasni nekem még annyira nem érdekes, mert emlékszem a dolgokra és nem volt olyan rég, de azért van 1-2 vicces bejegyzés.

Sajnos nekem nincsenek barátaim és vannak dolgok, amiket nem merek anyának sem elmondani, ezt jó leírni és később is jó lesz emlékezni rá. Csak vigyázni kell, hogy el ne olvassa senki.

2018. júl. 16. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!