Nincs hobbim! Mondanátok tippeket, hogy mik lehetnek a hobbijaim?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 17:24
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
Járj el túrázni.Gyalog túra vagy biciklis túra ,ami jobb neked.Vannnak ilyen szervezett túrák ott összehaverkodsz pár emberkével és még hobbyd is lehet.Az a szitu,legalábbis nálam hogy ugy nem jó semmilyen hobbinak hódolni ha nincs valaki akivel megoszthatnád a dolgot.Az én hobbijaim pl fotózás,bicajozás,makettezés,túrázás,meg nem is tudom mi még,de mindig valahogy azt csinálom élvezettel amit valaki más is csinál a környezetemben és tudunk róla eszmét cserélni.
14/19 anonim válasza:
nem tudom, hogy fiú vagy e vagy lány, s a korodat is jó lenne tudni, de így, akkor válogass kedvedre:
- festés, rajzolás
- üvegfestés,
- korongozás
- hímzés
- hajtogatás
- szalvéta technika
- szabás - varrás
- sütés (cukrászkodás)
- főzés
- olvasás
- kirándulás
- biciklizés
- úszás
- futás
- tenisz
- golf
- tollas labda
- kosár/foci stb.
- fotózás
- lakberendezés
- hangszeren megtanulni
- idegen nyelvet tanulni
- horgászás
- búvárkodás
- siklóernyőzés
- kastélyfelderítés (híres magyar kastélyokat meglátogatni barátaiddal)
- modellezés
- barkácsolás
- állattartás
- kertészkedés
- regényírás
- keresztrejtvény fejtés
- énekelés
15/19 anonim válasza:
deszkázz
gitározz
zenézz
meg annyi minden van
gondolkozz teis.: )
16/19 anonim válasza:
Hát ha nem nagyvárosban laksz, esetleg sétálni is mehetnél folyópartra, hegyre, völgybe mezőbe stb. és készíthetnél pár képet :D
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
Csajozás a legjobb hobbi...Kezdj el sportolni, gyúrni, öltözködni rendesen, stílus sem mindegy (külső belső) és meglátod hogy nagyon sok melegnek be fogsz jönni :D de csajod az nem lesz... de a szándék megvolt :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!