Van olyan ismerősöd aki folyton okoskodik és azt hiszi mindent jobban tud?
nekemvan egy aki elvileg az 1ik legjobb bnőm, de ÁLLANDÓAN kijavít és okoskodik hogy ez így van ez úgy van én meg buta vagyok...-.-
ilyenkor úgy nézek rá mint egy halálos ellenségemre és megszólal h "jó meg ne verj" de rohadtul k*rvára idegesítőő..-.- de ezt miért csinálja?
Apám. Van, amit tényleg jobban tud. A baj ott van, hogy MINDENT jobban akar tudni és MINDENRŐL igen határozott véleménye van. Ha pedig kiderül, hogy nincs igaza, akkor előbb hülyézi le akár egy fél könyvtárnyi szakirodalom szerzőjét velem együtt, minthogy elismerje, hogy nincs igaza. Mondhatnám, hogy csak legyintek r és otthagyom, de akkor addig mondja a magáét, még el nem ismerem, hogy mennyire igaza van. Időnként marha fárasztó...
f/20
hát nekem nem a legjobb barátnőm csinálja hanem az egyik haver :DD
tökre idegesít és hallatszik a hangján mikor okoskodik XD
szal olyankor mindenki rá vágja :"jaj pali fogd már be" :)) nagyon vicces szokott lenni
igazából sztem sok fajta okoskodó van. Én is ismerek párat. Van a b*f*sz fajta, aki "olvasta valahol...". Van amelyik legnagyobb arc, és bármit mondasz azt mondja rá hogy "az semmi". Van amelyik úgy is érzi hogy vitathatalanul igaza van, és nem ismeri el (fel) hogy a másik azért hozta fel az adott témát, mert mondjuk olvasott róla és totál megvan győződve az igazáról.
Van amelyikekket el lehet hallgattatni mert akár tudja is magáról hogy ilyen típusú (az a jobbik eset),
és van amelyik totál örök haragot fogad ha ezt ráolvasod.
Biztos van még 1000 fajta, az biztos hogy az önbecsülésük nagyon nagy, és ezt el is tudják adni a mai munkaerő piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!