Van olyan ismerősöd aki folyton okoskodik és azt hiszi mindent jobban tud?
nekemvan egy aki elvileg az 1ik legjobb bnőm, de ÁLLANDÓAN kijavít és okoskodik hogy ez így van ez úgy van én meg buta vagyok...-.-
ilyenkor úgy nézek rá mint egy halálos ellenségemre és megszólal h "jó meg ne verj" de rohadtul k*rvára idegesítőő..-.- de ezt miért csinálja?
Nekem csak apám csinálja ezt, őt azé mégse rúghatom szájba. XD
De másnak nem szoktam hagyni.
Én kb. ráhagyom és 2 perc múlva rájön, hogy a szart sem érdekli amit magyaráz.. Meg amikor valamin veszekedek az ilyen emberekkel, mindig nekem lesz igazam, amikor pedig kiderül, csak állok nézem, mosolygok és megvárom, míg azt nem mondja, hogy Bocs!
Meg persze van az a cselekménysorozat, amikor felvázolom a helyzetet: "Most van 2 lehetőséged, 1. nagyon gyorsan befogod a pofád és 2x meggondolod mielőtt ismét megszólalsz 2. Nagyon gyorsan betömöm a pofád és 2x kell menj sürgősségi fogorvosi kezelésre, hogy újra meg tudj szólalni!" ez általában hatni szokott.. :)
a 17 éves nővérem is ilyen, bár ő nem mindent tud jobban nálam szerencsére, tehát csak néhány dologba üti bele az orrát :).
14L
23:21
Én erre azt válaszolnám, hogy "a betömöd a pofád alatt szexuális inzultálást értessz?"
Nekem is van egy ilyen barátnőm, és sokszor majd meg őrülök tőle.
De ma már jobban kezelem a helyzetet mint régebben, finoman megmondom az én véleményem, s utalok arra, hoyg ő tudja k..rva rosszul! :)
"A"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!