Mit szolnal ha egy ismerösöd egyik naprol a masikra kopaszon jönne suliba?
És a válasz az, hogy "engem is elért a kopaszodás" Legalábbis velem ez volt:) Én is egyik napról a másikra kopasz lettem, pedig azelőtt sosem volt 3 centisnél rövidebb frizkóm pláne a kopaszság előtt ahol még próbálkoztam valamelyest segíteni a helyzeten a tetemes hajnövesztéssel és a fésűvel!:) De hát be kellett látnom, hogy hamar utolért a "sorsom":D
És ahogy emléxem elég sokan bámultak, mint állat aznap:D
nem lepődnék meg ,mert én is szoktam ilyet csinálni, mert skinhead vagyok.én egyből lepacsiznék vele!
:)
Hát meglepődnék, hogy milyen máshogy néz ki kopaszon az ember mint hajjal.. De amúgy lesz@rom azt, hogy az ismerősömnek milyen haja van. Megkérdezném az okát, és utána nem foglalkoznék tovább ezzel.
19/F
Amikor egyik napról a másikra kopaszon mentem be egyetemre, két reakció volt: "nem vagy normális" és "ember, qurva jól nézel ki!"
22/L
A kopaszság király! Én eljátszottam gimiben kétszer is! :)
Már legalább 3-4 éve félhosszú hajam van, de néha még ma is megfordul a fejemben, hogy megkopasztom magam. Jó dolog, bár először nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!