Senki sem szeret úgy, ahogy szükségem lenne rá. Egy selejtes vacaknak érzem magam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Itthon folyton a veszekedés megy apám és köztem, anyám kiskoromban elhagyott, barátaim is alig vannak és úgy érzem a párom sem szeret úgy, ahogy szükségem lenne rá... Egyszerűen a hátamon érzem az egész világ megvetését és úgy érzem én nem érdemlem meg azt, hogy szeressenek, mit tegyek?2016. júl. 1. 09:40
11/14 Musclemore válasza:
Ha te nem szereted magad akkor hogyan várod el h tiszteljenek, szeressenek? Ez ilyen egyszerű törvényszerűség. :D
13/14 anonim válasza:
10-12 de aki Thomas Mannál közhelyre asszociál, az igen szerény intellektussal rendelkezik.
Valójában el kell kezdeni szeretni elfogadni, megérteni, részvéttel lenni a másik ember iránt.
A többi jön már ettől kezdve. Ezt az áramlást akasztják meg, ezen akadnak el, a "engem nem szeret senki ááá" nyüszítők.
14/14 anonim válasza:
"úgy érzem én nem érdemlem meg azt, hogy szeressenek"
Miért nem érdemled meg? Valami rosszat tettél? Vagy rosszindulatú gonosz voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!