Mi lehet annak az oka, hogy egy apa elnézi ahogy a gyereke és anyja nyomorog és gyt-t se fizetne, ha rajta múlna?
hiába a külön élés stb
el nem tudom képzelni, hogy valakinek az is mindegy, állami gondozott lesz e a gyereke...
és csak azért akar egyáltalán kapcsolatot tartani, meg fűzni a nő agyát kibékülésre, hogy ne kelljen gyt-t fizetni.
inkább velük élne, persze anyagilag nem támogatná őket, csak a lakást fizetné
A lakast fizetni mar komoly tamogatas... tobb mint a gyt . ... amugy nem latunk a szituba. Siman vetithet a no us. Ketton all a vasar s
Nem ritka az se hogy a csunya gonisz apukat a tundibundi anyuka folyamatosan a gyerekkel zsarolja ebbe sokall be valaki.
A lakást ha nem fozetni, akkor az anya meg a ygerek mehet albérletbe, ami azért igencsak jelentös összeg havonta.
Emellett az sem mindegy, hogy az apának mennyi pénze marad a lakás kifizetése után- mert ha csak 40-50 ezer Ft, akkor azért érthetö, hogy ezt megtartja magának.
Az apa akarta a gyereket.
De a dràmàt leszámítva nem értem a gyereket hogy nem nézi.az ő vére is.
Lakahatàst tekintve tőle fűggni
1. TE ki vagy ebben a történetben?
2. Mennyi az apa jövedelme és mennyit keres az anya?
annyiban különbözik a dolog, hogy nyaralni se viszi a gyereket és ruhát se vesz neki. Semmivel nem támogatja.
és a tetejébe a gyt-t is sajnálná
anyuka testvére vagyok amúgy
apukának megy a szekér, az anyának nem
"De a dràmàt leszámítva nem értem a gyereket hogy nem nézi.az ő vére is." - Kérdező, elárulok neked egy nagy titkot, az emberek jó részénél se a kötelességérzet, se a szeretet nem kapcsolódik a genetikához, X-szer előfordul, hogy ugyanaz a férfi, aki faképnél hagyja a párját a vér szerinti gyerekével, egy új kapcsolatban akár mintaapa lesz az új társ előző kapcsolatából származó gyerekével szemben, akihez "vér szerint" semmi köze.
A férfiak jó részénél a kapcsolatot egy kisgyerekkel a nővel való viszony határozza meg alapvetően, ami rendszerint akkorra változik meg teljesen, amikor a gyereknek kamaszként kialakul a saját egyénisége.
Ezen túl meg gyanítom, hogy te - már bocs - de a testvéred kapcsolatának csak azt a nézőpontját ismered, amit a testvéred neked előad, elpanaszol... ahhoz meg, hogy a dologban értelmes tanácsot lehessen adni, MINDKÉT FÉL nézőpontját, sztoriját ismerni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!